Πόρτο Κατσικι ή Φαρ Ουεστ?Ο μόνος τρόπος, πλέον, για να αισθάνεται κανείς σίγουρος για την σωματική του ακεραιότητα, όταν κυκλοφορεί στο Πόρτο Κατσίκι και στα πέριξ, ειναι να φοράει κράνος και στολή των ΜΑΤ,όπως φαίνεται αγαπητοί συντοπίτες.

Όπως διαβάσαμε προ ολίγου σε δημοσίευμα στον ηλεκτρονικό τύπο (lefkada today) συμπολίτης μας δέχθηκε μαφιόζικη επίθεση από τους γιους του ιδιοκτήτη των (χωρίς άδεια) ξαπλωστρων και του πάρκινγκ στο Πόρτο Κατσίκι επειδή διαπληκτίστηκε με τον πατέρα τους!
Κατά την επιστροφή του από το Πόρτο Κατσίκι του έκλεισαν τον δρόμο, τον ξυλοκόπησαν αγρίως μπροστά στην γυναίκα και το παιδί του και του κατέστρεψαν το αυτοκίνητο. Καλώς ήρθατε στο Φαρ Ουεστ δηλαδή!

Και το ερώτημα δεν ειναι γιατί συμπεριφέρονται έτσι οι συγκεκριμένοι «κύριοι”, ούτως ή άλλως ειναι η πολλοστή φορά που επιδεικνύουν τις τραμπούκικες καταβολές τους φέτος, το ερώτημα ειναι τι κάνει η αστυνομία για να μας προστατεύσει από τέτοιου είδους τραμπούκους. Γιατί τους επιτρέπει ακόμα να κυκλοφορούν ελεύθεροι?Γιατί δεν τους περιορίζει και δεν τους απομακρύνει από την περιοχή από την στιγμή που αποτελούν κινητή δυσφήμιση για το νησί ολόκληρο και κίνδυνο για την σωματική ακεραιότητα πολιτών που αντιδρούν στην προκλητική συμπεριφορά τους μην γνωρίζοντας ότι έχουν να κάνουν με την Καμόρα βεβαίως βεβαίως.

Είναι λοιπόν η αστυνομία τόσο ανίκανη να επιβάλλει τον νόμο?Είναι μήπως αδιάφορη? Τόσο προκλητική ανοχή σε συμπεριφορές που βάλλουν κατά της ανθρώπινης ζωής θα έκανε κάποιον κακοπροαίρετο να σκεφτεί ότι ενδεχομένως υπάρχει συγκάλυψη και υπόθαλψη…μακριά από έμενα βέβαια τέτοιες σκέψεις, αλλά  ειναι κουβέντες που τις ακούει κανείς όπου σταθεί και όπου βρεθεί ανά το νησί!

Καλό λοιπόν θα ήταν οι αρμόδιοι, πριν θρηνήσουμε ανθρώπινες ζωές,  γιατί εκεί οδηγούμαστε με μαθηματική ακρίβεια, να παρέμβουν και να επιβάλλουν τον νόμο και την τάξη. Οι τραμπούκοι όσο δεν τιμωρούνται αποθρασύνονται περισσότερο και γίνονται όλο και πιο βίαιοι γιατί αισθάνονται σιγουριά ότι δεν τους ακουμπάει κανένας.

Στον δρόμο αυτό βέβαια φαντάζομαι ότι θα βοηθήσουν και κάποιες ΕΔΕ (ένορκη διοικητική εξέταση) και καταγγελίες στο τμήμα διαφθοράς για να ελεγχθούν τυχόν σχέσεις των τραμπούκων αυτών με όσους κατέχουν υπεύθυνες θέσεις και αξιώματα και αδιαφορούν προκλητικά για την κατάσταση στο Πόρτο Κατσίκι. Δεν υπαινισσόμαστε ότι υπάρχουν υπόγειες σχέσεις βεβαία,  αλλά καλό θα ειναι να ελεγχθεί κάθε παράμετρος γιατί η γυναίκα του Καίσαρα πρέπει και να ειναι αλλά και να φαίνεται τίμια.

Μέχρι τότε αν αποφασίσετε να επισκεφθείτε το διαμάντι του νησιού μας, βάλτε κράνος και στολή και να κυκλοφορείτε με το κεφάλι σκυμμένο ότι και να σας πουν, ακόμα και αν σας προκαλέσουν, μην ανταποκριθείτε γιατί δεν θα  βρεθεί κανείς να προστατέψει ούτε εσάς ούτε την οικογένεια σας, εκτός φυσικά αν είστε ο Αλ Καπόνε και βρει η Καμορα το δάσκαλο της!

Υγ: Σύντομα θα επανέλθω και για το θέμα των ξαπλωστρών που φυσικά ζουν και βασιλεύουν! Δεν τρώμε κουτόχορτο κύριε Δήμαρχε να ξέρετε, μείνετε συντονισμένοι…

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 21996 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.