Πρόσκληση σε ανοιχτό Συμβούλιο της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Δ. Λευκάδας


Θέμα: Πρόσκληση σε ανοιχτό Συμβούλιο

Το Δ.Σ. της Ένωσης σας προσκαλεί σε Ανοιχτό Συμβούλιο την Δευτέρα 23-10-17 και ώρα 18:00 στο 1ο Γυμνάσιο Λευκάδας με τα εξής θέματα:

1..Λήψη αποφάσεων σε όλα τα θέματα που συζητήθηκαν στο προηγούμενο ανοιχτό συμβούλιο της 3ης Μαίου 2017 και που κατατέθηκαν στην Σχολική Επιτροπή Δήμου Λευκάδας και παραμένουν άλυτα μέχρι σήμερα. (Σας επισυνάπτεται το αίτημα που κατατέθηκε στην Σχολική Επιτροπή).

2.Αποτίμηση έργου της Θεματικής εβδομάδας από τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνασίων Νομού Λευκάδας (παρακαλείσθε να έχετε έγγραφη έκθεση αποτίμησης) .

3.Λήψη απόφασης για συλλογικές ενέργειες προκειμένου να μην επιβαρυνθούν οι μαθητές με απουσίες σε περίπτωση μη συμμετοχής τους στις μονοήμερες και πολυήμερες εκδρομές.

3.Λήψη απόφασης, για την αντιμετώπιση του φαινομένου κατανάλωσης αλκοόλ από ανηλίκους, (σύμφωνα με επίσημα στοιχεία η Λευκάδα είναι η δεύτερη πόλη στην Ελλάδα σε κατανάλωση αλκοόλ από ανηλίκους 13-17 ετών).

4.Ζητήματα που οι Σύλλογοι ή εκπρόσωποι γνωρίζετε ότι υπάρχουν στα σχολεία σας και που θέλετε να συζητήσετε προκειμένου να ενεργοποιηθούμε συλλογικά για την ταχύτερη και αποτελεσματικότερη επίλυσή τους.

Για την εξοικονόμηση χρόνου θα παρακαλούσαμε τα νέα ζητήματα που πιθανόν απασχολούν τα σχολεία σας να τα έχετε ήδη τυπωμένα.

Η παρουσία όλων σας  κρίνεται απαραίτητη.

Μ’εκτίμηση το Δ.Σ.

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 23694 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.