Πρόγραμμα στειρώσεων στο Δημοτικό Κτηνιατρείο Λευκάδας


Το Σωματείο Ζωόφιλων Λευκάδας, το οποίο είναι υπεύθυνο για την οργάνωση και την πραγματοποίηση του προγράμματος στο Δημοτικό κτηνιατρείο Λευκάδας, σας ενημερώνει:

Ο προγραμματισμός των προς στείρωση ζώων, για το διήμερο στειρώσεων 30/9 – 1/10/2017, έχει σχεδόν ολοκληρωθεί.

Οι απαιτήσεις ήταν πολλές και οι διαθέσιμες ώρες των χειρουργείων λίγες.

Το επόμενο πρόγραμμα, όμως, θα πραγματοποιηθεί πολύ σύντομα (όπως μας ενημερώνουν από τον Δήμο Λευκάδας), δηλαδή μέσα στον προσεχή μήνα.

Μην καθυστερήσετε, λοιπόν, να επισκεφθείτε τον Δήμο και να καταθέσετε την αίτησή σας, είτε για στείρωση γατών, είτε για στείρωση σκύλων, στο αρμόδιο τμήμα (τηλ. 2645360582).

ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΣΑΣ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ

Από την μεριά των εθελοντών του σωματείου που δουλεύουν για να πραγματοποιηθεί αυτό το διήμερο, σας παρακαλούμε θερμά :

Α) Μην φέρνετε ζώα για οποιαδήποτε κτηνιατρική πράξη χωρίς προηγούμενη συνεννόηση. Μην φέρνετε περισσότερα ζώα από όσα προγραμματίσαμε. Επειδή ο αριθμός των ζώων που θα εξυπηρετηθούν είναι συγκεκριμένος, δεν θα μπορέσουν να γίνουν δεκτά ζώα εκτός προγράμματος και το αποτέλεσμα θα είναι να ταλαιπωρηθούν και αυτά και εσείς.

Β) Οι γάτες πρέπει να έρχονται μέσα σε ειδικά καλάθια. Αν δεν έχετε, θα επικοινωνήσετε με το Σωματείο Ζωόφιλων για να σας δανείσει είτε καλάθια είτε παγίδα, αν χρειάζεται (τηλ 6943212791)

Γ) Αν θέλετε να συμμετέχετε στην προσπάθεια, ως εθελοντές, τηλεφωνήστε μας : 6943212791

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 22312 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.