Προληπτικοί αστυνομικοί έλεγχοι στις τουριστικές περιοχές των Ιονίων-22 συλλήψεις στην Λευκάδα


Κέρκυρα,  25 Ιουνίου 2018

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προληπτικοί αστυνομικοί έλεγχοι στις τουριστικές περιοχές των Ιονίων

Πραγματοποιήθηκαν (68) συλλήψεις για αδικήματα που αφορούν  κλοπές, την παράνομη κατοχή όπλων, την κατοχή ναρκωτικών ουσιών, την διάθεση ειδών παραεμπορίου, την κατάληψη αιγιαλού, την ηχορύπανση

Βεβαιώθηκαν (27) παραβάσεις σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και (384) του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας

Μεικτά συνεργεία αστυνομικών υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Κερκύρας, Ζακύνθου, Κεφαλονιάς και Λευκάδας πραγματοποίησαν εντατικούς προληπτικούς αστυνομικούς ελέγχους σε περιοχές με αυξημένο τουριστικό ενδιαφέρον κατά το χρονικό διάστημα 21 έως και 24 Ιουνίου 2018.

Οι έλεγχοι πραγματοποιούνται βάση συγκεκριμένου επιχειρησιακού σχεδιασμού που εφαρμόζεται για την προστασία των τουριστικών περιοχών μεγάλης επισκεψιμότητας από παραβατικές συμπεριφορές που αφορούν φαινόμενα μικροκλοπών, διαρρήξεων παραθεριστικών κατοικιών, παράνομης πώλησης ειδών παραεμπορίου, την λειτουργία των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος και την οδηγική συμπεριφορά.

  • Συγκεκριμένα στην Κέρκυρα συνελήφθησαν (11) άτομα , μεταξύ των οποίων (2) για ναρκωτικά, (1) για καταδιωκτικά και (2) για στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης.

Βεβαιώθηκαν (123) παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και (16) παραβάσεις σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

  • Στην Ζάκυνθο συνελήφθησαν (17) άτομα για αδικήματα που ενδεικτικά αφορούσαν (2) την παράνομη οπλοκατοχή, (4) για ηχορύπανση, (8) για στέρηση άδειας ικανότητας οδηγήσεως.

Βεβαιώθηκαν (6) παραβάσεις σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και (81) του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Στην Κεφαλονιά συνελήφθησαν (18) άτομα , από τα οποία ξεχωρίζουν (3) για παράνομη οπλοκατοχή, (2) για κλοπή, (2) για παρεμπόριο και (8) για στέρηση άδειας ικανότητας οδηγήσεως.

Βεβαιώθηκαν (92) παραβάσεις του Κώδικα Οδικής κυκλοφορίας μεταξύ των οποίων (1) για μέθη, (2) για ταχύτητα, (3) για μη χρήση ζώνης ασφαλείας, (3) για μη χρήση προστατευτικού κράνους και (5) για στέρηση άδειας ικανότητας οδηγήσεως.

  • Στην Λευκάδα αντίστοιχα κατά του ελέγχους συνελήφθησαν (22) άτομα , από τα οποία ξεχωρίζουν (1) για μέθη, (1) για ηχορύπανση, (6) για παραεμπόριο, (2) περί αλλοδαπών, (1) για στέρηση βιβλιαρίου υγείας, (3) για στέρηση αδείας ικανότητας οδήγησης, (1) για παραβίαση αιγιαλού.

 

Βεβαιώθηκαν (88) παραβάσεις του Κ.Ο. Κ και (5) παραβάσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος.

 

 

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 25606 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.