Προληπτικοί αστυνομικοί έλεγχοι με 3 συλλήψεις στην Λευκάδα


Συνελήφθησαν (22) άτομα και βεβαιώθηκαν (101) παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας

Αστυνομικοί έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 23.11.2018 έως και το Σάββατο 24.11.2018 σε διάφορες περιοχές των Ιονίων Νήσων, με βάση το ολοκληρωμένο πρόγραμμα, που έχει εκπονηθεί από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας για την πρόληψη της εγκληματικότητας.

Οι έλεγχοι στοχεύουν στην επαύξηση της αστυνομικής παρουσίας και στην αναβάθμιση της επιχειρησιακής ανταπόκρισης, ενώ περιλαμβάνουν ελέγχους που αφορούν σε όλο το φάσμα των αστυνομικών αρμοδιοτήτων.
Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια των αστυνομικών εξορμήσεων από τις Διευθύνσεις Αστυνομίας Κέρκυρας, Ζακύνθου και Λευκάδας ελέχθησαν (302) άτομα και (256) οχήματα, ενώ συνελήφθησαν (22) άτομα, (9) στην Κέρκυρα, (10) στη Ζάκυνθο και (3) στη Λευκάδα.

Βεβαιώθηκαν επιπλέον (101) παραβάσεις του Κώδικα Οδικής κυκλοφορίας και (2) υγειονομικού ενδιαφέροντος, ενώ κατασχέθηκαν (1.100) γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, (1) δίκυκλη μοτοσυκλέτα και (11) είδη παραεμπορίου.

Ενδεικτικά οι συλλήψεις αφορούσαν :

(2) για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών
(1) για παραεμπόριο
(13) για στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης
(1) για μέθη
(2) για στέρηση πιστοποιητικών υγείας

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 23204 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.