Πραγματοποιήθηκε το περιφερειακό πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας! – φωτορεπορτάζ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε σήμερα Κυριακή 18/3 η δεύτερη φάση του Περιφερειακού Πρωταθλήματος Ιστιοπλοΐας.

Η πρώτη φάση είχε πραγματοποιηθεί το περασμένο σαββατοκύριακο στη Λευκάδα.
Χτες, Σάββατο 17/3 λόγω των καιρικών φαινομένων δεν πραγματοποιήθηκε καμία ιστιοδρομία.

Σήμερα Κυριακή με σύμμαχο τον καλό καιρό οι αθλητές των σκαφών τύπου OPTIMIST & LASER πραγματοποίησαν τέσσερις ιστιοδρομίες και κάποιοι από αυτούς κατάφεραν να διακριθούν. 

Στις απονομές των μεταλλιών που πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα, τις απονομές έκαναν, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πρέβεζας, Ευάγγελος Συγγούνας, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πρέβεζας, Γιάννης Μπούρης και παράγοντες των Ναυτικών Ιστιοπλοϊκών Ομίλων Πρέβεζας και Λευκάδας. Η τελετή της απονομής πραγματοποιήθηκε στον εσωτερικό χώρου του εστιατορίου Food & More της Μαρίνας Κλεοπάτρα.

Η διοργάνωση όπως και η εκδήλωση της απονομής στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία, διακριθέντες και συμμετέχοντες καταχειροκροτήθηκαν από τους παρευρισκόμενους, ενώ αξίζει να τονιστεί η σημαντικότατη συμβολή των συνδιοργανωτών Ναυτικών  Ιστιοπλοϊκών Ομίλων Πρέβεζας και Λευκάδας για την άρτια διεξαγωγή του Περιφερειακού Πρωταθλήματος (Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας & Ιονίων Νήσων).

Τέλος, πρέπει να αναφέρουμε πως από τα περιφερειακά πρωταθλήματα της κάθε περιφέρειας προκύπτουν οι προεθνικές ομάδες της χώρας μας.

Δείτε το φωτογραφικό υλικό:

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 18225 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.