Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η εκδήλωση των Απανταχού Ευγηριωτών Λευκάδας στην Αθήνα


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του Συλλόγου μας Απανταχού Ευγηριωτών Λευκάδος την Κυριακή το μεσημέρι. Όπως πέρυσι έτσι και φέτος γέμισε η αίθουσα από την αγάπη των Ευγηριωτών όπου όλοι μαζί γλεντήσαμε με αποκριάτικη διάθεση και κόψαμε την παραδοσιακή μας λαδόπιτα.

Στην Εκδήλωση μας παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Ελληνικού Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος με την συζυγό του Χρυσούλα όπου ο σύλλογος μας τον βράβευσε για την αγάπη του και την προσφορά του στον σύλλογο, ο Αντιπρόεδρος της Λευκαδίτικης Ομοσπονδίας και Πρόεδρος των Εγκλουβισάνων Χαράλαμπος Κοντογιώργης, ο Πρόεδρος των Αγιοπετριτών Απόστολος Αντύπας, καθώς και εκπρόσωποι από τον σύλλογο ΛΑΟΠΟΛΙΣ όπου με το χορευτικό τους έδωσαν άρωμα Λευκάδας στην εκδήλωση μας.

 

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 23010 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.