Πραγματοποιήθηκε η 4η Συνάντηση του Επιμορφωτικού Προγράμματος «Εισαγωγή στη Ψυχολογία, στην Συμβουλευτική και στην Προπονητική Ζωής»ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2019 πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Λευκάδας η 4η Συνάντηση του Επιμορφωτικού Προγράμματος «Εισαγωγή στη Ψυχολογία, στην Συμβουλευτική και στην Προπονητική Ζωής» που υλοποιείται στη Λευκάδα από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου σε συνεργασία με την Κοινωφελή ΔΕΠΟΚΑΛ του Δήμου μας.
Εισηγητής στο θέμα : «Αρχές οικογενειακής και συστημικής συμβουλευτικής – Θεωρητικές προσεγγίσεις, μέθοδοι και τεχνικές» ήταν ο σχολικός σύμβουλος Δρ Μιχάλης Τσάκαλος.

Με την ευκαιρία της διάλεξης πραγματοποιήθηκε και η κοπή της βασιλόπιτας του Προγράμματος. Παρόντες ήταν ο Προέδρος της ΔΕΠΟΚΑΛ και αντιδήμαρχος Θανάσης Περδικάρης, ο αντιδήμαρχος Καλάμου και μέλος Δ. Σ. ΔΕΠΟΚΑΛ Οδυσσέας Γιαννιώτης και το μέλος Δ. Σ. ΔΕΠΟΚΑΛ Δήμητρα Κεφαλά.

Η επόμενη συνάντηση του Προγράμματος είναι προγραμματισμένη για τις 16 Φεβρουαρίου 2019 με θέμα : «Θετική Ψυχολογία – Θεωρητικές προσεγγίσεις, μέθοδοι και τεχνικές» και εισηγήτρια την κοινωνιολόγο κ. Θεοδώρα Φούντα.

Από την ΔΕΠΟΚΑΛ

About Ομάδα Σύνταξης 27920 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.