Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του παραρτήματος της Ενωμένης Ρωμιοσύνης Νομού Λευκάδος


ΝΩΜΕΜΗ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗ
ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΛΕΥΚΑΔΟΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων των 2ου και 3ου Δημοτικών Σχολείων Λευκάδος, πραγματοποιήθηκε την 24-03 2018 εκδήλωση, που διοργάνωσε η Συντονιστική Επιτροπή του παραρτήματος της Ενωμένης Ρωμιοσύνης Νομού Λευκάδος, με την ευκαιρία της Εθνικής Παλιγγενεσίας του 1821, προκειμένου να αποδώσουμε ελάχιστο φόρο τιμής στους ‘Ήρωες της εξέγερσης του 21.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λευκάδος και Ιθάκης κ κ Θεόφιλος, ο καθηγούμενος της Ι Μ Φανερωμένης π Νικηφόρος, ο Βουλευτής Λευκάδος κ Καβαδάς Αθανάσιος, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λευκάδος κ Σκιαδαρέσης Σωτήριος, ως και εκπρόσωποι αρχών και φορέων του τόπου μας.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε ομιλία με θέμα « Τα νόημα του 21 » απαγγελία ποιημάτων, ως και παρουσίαση παραδοσιακών χορών, από τα χορευτικά τμήματα της Νέας Χορωδίας Λευκάδας και του Συλλόγου Βορειοηπειρωτών Ν Λευκάδος.

Η Συντονιστική Επιτροπή, ευχαριστεί θερμά τα χορευτικά τμήματα για την άψογη χορευτική παρουσίαση, τις ομιλήτριες, τους Διευθυντές των ανωτέρω Σχολείων για την διάθεση της αίθουσας και όλους όσους ανταποκρίθηκαν στην πρόσκλησή μας και παρευρέθηκαν στην εκδήλωση.

Για την Συντονιστική Επιτροπή.
Κοντομίχης Β Γεώργιος

 

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 21361 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.