Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της Μετωπικής Δράσης για τα σημαντικά ζητήματα του νησιού -ΗΧΗΤΙΚΟ-


Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της Μετωπικής Δράσης για τα σημαντικά ζητήματα του νησιού στην οποία έδωσαν το παρόν πλήθος συμπολιτών μας αλλά και αρκετοί δημοτικοί σύμβουλοι.

Στην εκδήλωση έγινε ανταλλαγή απόψεων στα σημαντικά ζητήματα του νησιού, με τα στελέχη της Μετωπικής Δράσης να εκφράζουν την ικανοποίησης τους για το επίπεδο συζήτησης.

Μάλιστα όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Γεράσιμος Αραβανής και απαντώντας στην κριτική του αντιδημάρχου κ. Γιώργου Φίλιππα ότι πολλές από τις τοποθετήσεις στρεφόταν ενάντια στην δημοτική αρχή, λέγοντας  ότι αυτό δεν συνέβη και θα γίνει προσπάθεια από την Κίνηση να αποδοθούν με ακρίβεια ευθύνες όπου αυτές χρειάζεται.

Επίσης ξεκαθάρισε ότι η Κίνηση δεν διεκδικεί να κατέβει στις εκλογές καθώς κάποιοι πρέπει να παλεύουν για τα προβλήματα και αυτό δεν είναι μόνο υπόθεση κάποιων συμβουλίων, αλλά του κόσμου, που ακόμα είναι στον καναπέ και έχει και η δημοτική αρχή ευθύνη για αυτό, καθώς και όλος ο πολιτικός κόσμος και δεν υπάρχει λόγος να το μπερδεύουμε με τις εκλογές.

Ακούστε όλη την εκδήλωση όπως μεταδόθηκε από τον Prisma 91,6.

 

 

 

 

About Ομάδα Σύνταξης 27528 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.