Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της Ενωμένης Ρωμιοσύνης για τον Ιωάννη Καποδίστρια


Εκδήλωση  στον προαύλιο χώρο στης Ιεράς Μονής Φανερωμένης πραγματοποίησε το παράρτημα της ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΡΩΜΗΟΣΥΝΗΣ με θέμα : «Ιωάννης Καποδίστριας. Από την οχύρωση της Λευκάδας στην κατοχύρωσης της Ελληνικής Ανεξαρτησίας».

Την εκδήλωση χαιρέτησαν : ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Αρχιμανδρίτης  Νικηφόρος , η υπέυθυνη του παραρτήματος της Έρω κ. Υβόννη Καρβούνη καθώς και  ο πρόεδρος της Ενωμένης Ρωμιοσύνη κ. Δημήτρης Κουτσούμπας.

Το κυρίως θέμα ανέπτυξε η κ. Μαρία Μαντούβαλου, Καθηγήτρια Φιλοσοφικής σχολής του Ε.Κ.Π.Α.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν η Νέα χορωδία Λευκάδος με παραδοσιακά Λευκαδίτικα τραγούδια και το Μουσικό Σύνολο Παραδοσιακής Μουσικής με τραγούδια από τα παράλια της Μικράς Ασίας, ενώ ευχάριστη έκπληξη για όλους αποτέλεσε η συμβολή στο τραγούδι του  πάτερ Βασίλειου.

Το κλείσιμο της εκδήλωσης έγινε από τον Μητροπολίτη Λευκάδας και Ιθάκης κ.κ. Θεόφιλο.

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 19847 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.