Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση “Κίνηση Μετωπικής Δράσης στην Λευκάδα”

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΩΠΙΚΗ ΔΡΑΣΗ

ΣΤΗ ΛΕΥΚΑΔΑ

 

Με μεγάλη επιτυχία έγινε η εκδήλωση για τη δημιουργία ΚΙΝΗΣΗΣ ΜΕΤΩΠΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ στη Λευκάδα στις 14 Μαρτίου. Μετά από ουσιαστική συζήτηση, στην κατάμεστη αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου, εγκρίθηκε κείμενο διακήρυξης και  εκλέχτηκε συντονιστική γραμματεία της κίνησης.

Η εκδήλωση που έγινε αποτελεί την αφετηρία ενός διαλόγου και κοινής δράσης για τα τοπικολαϊκά και τα γενικότερα προβλήματα.

Ο διάλογος αυτός αναπτύσσεται μέσα από κοινές δράσεις καιρό τώρα των Λευκαδιτών που συμμετέχουν στην κίνηση.

Βρέθηκαν δίπλα-δίπλα στις απεργίες, στους αγώνες ενάντια στους πλειστηριασμούς, ενάντια στην ενεργειακή εξάρτηση της χώρας μας, απέναντι στα λεγόμενα «αναπτυξιακά συνέδρια» της μνημονιακής λιτότητας .

Οι συμμετέχοντες στην κίνηση παλεύουν για την απαλλαγή της χώρας μας από τα μνημόνια, τη λιτότητα και την επιτήρηση.

Πιστεύουν ότι χρειάζεται ένα μέτωπο ανατροπής που θα ξεκινά από τα τοπικολαϊκά προβλήματα αλλά και τα γενικότερα πολιτικά προβλήματα και θα πιέζει για μετωπικές λύσεις και ανατροπές στην χώρα μας.

Θέλουν ένα μέτωπο δράσης και σύγκρουσης, που θα ακουμπά στην πραγματικότητα και θα εκφράζει τα συμφέροντα των εργαζομένων και των λαϊκών στρωμάτων της Λευκάδας ,μέσα από έναν ουσιαστικό διάλογο με τους πολίτες.

Επιθυμούν αυτή η πρωτοβουλία να είναι η αρχή μιας μαζικής δράσης και παρέμβασης που δεν θα αφήνει αναπάντητα και θα παίρνει θέσεις για τα τοπικά

και τα γενικότερα λαϊκά προβλήματα.

Προσβλέπουν σε  μια  Πρωτοβουλία ανοιχτή στους πολίτες ,τους εργαζόμενους, τους ανέργους, τις γυναίκες ,τους συνταξιούχους, την νέα γενιά ,που δεν μπορεί να συμβιβαστεί με τη σημερινή κατάσταση και λέει «δεν πάει άλλο».

Θέλουν μια πρωτοβουλία της πλειοψηφίας των εργαζομένων και των άλλων πληττομένων λαϊκών στρωμάτων της Λευκάδας ,που θα συμβάλει μαζί με άλλες πρωτοβουλίες με ανάλογη κατεύθυνση από όλη την χώρα ,για την ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής στον τόπο μας και στη χώρα μας. Για ένα καλλίτερο αύριο, χωρίς εκμετάλλευση και το λαό αφέντη στον τόπο του.

 

Η Γραμματεία

της Πρωτοβουλίας για τη συγκρότηση μετώπου δράσης στη Λευκάδα

 

Λευκάδα  15/3/2018

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 19059 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.