Πλούσια αυτοδιοικητικά εκλογομαγειρέματα. Ο Σπύρος Φρεμεντίτης στον Prisma 91,6

Το puzzle των υποψηφιοτήτων συμπληρώνεται ολοένα και με πιο γρήγορους ρυθμούς με την Νέα Δημοκρατία να έχει ανακοινώσει μέρος των υποψηφίων της στις  Περιφέρειες

Και ενώ ο Σπύρος Σπύρου με την συνέντευξη του στον Prisma 91,6 εκτίμησε ότι μετά την συζήτηση που είχε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη η στήριξη του θα είναι δεδομένη, κύκλοι του κόμματος αναφέρουν ότι η επίσημη στήριξη θα δοθεί  στην Ρόδη Κράτσα.

Μάλιστα επιβεβαιωμένες πληροφορίες μας λένε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης μετέφερε στον Σπύρο Σπύρου στην συνάντηση που είχαν στην Ζάκυνθο ότι ο κύκλος του στην περιφέρεια ολοκληρώθηκε.

Από  το περιβάλλον της κ. Κράτσα αναφέρουν ότι το κόμμα ζήτησε από την ίδια να ηγηθεί της Περιφέρειας Ιονίων νήσων, καθώς με την εμπειρία που έχει ως πρώην Ευρωβουλευτής, αλλά και το γεγονός ότι έχει διατελέσει αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου, θα αποτελέσει την  ιδανική επιλογή για να μπορέσει να αντλήσει πόρους από Ευρωπαϊκά προγράμματα και να μετατρέψει την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων σε ένα απέραντο εργοτάξιο, όπως χαρακτηριστικά ανέφεραν.

Μάλιστα ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης εκτιμά ότι η Ρόδη Κράτσα μπορεί να υλοποιήσει το όραμα του για τα  Ιόνια Νησιά.

Το μεγάλο αγκάθι είναι πως η Νέα Δημοκρατία θα αποθαρρύνει τα αντάρτικα και θα πορευτεί ενωτικά.

Όσον αφορά τις εξελίξεις στην Νέα Δημοκρατία στην Λευκάδα τα δεδομένα παραμένουν όπως είχαν παρουσιαστεί πριν είκοσι  ημέρες στο απογευματινό μαγκαζίνο του Prisma 91,6 και το ρεπορτάζ του Σπύρου Φρεμεντίτη με την υποψηφιότητα του Θοδωρή Σολδάτου να έχει κλειδώσει και να αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις.

Όπως είπε ο Σπύρος Φρεμεντίτης δεν αποτελεί πλέον είδηση ότι ο Θοδωρής Σολδάτος θα είναι  υποψήφιος, αλλά ότι ετοιμάζει το ψηφοδέλτιο του, κάνει κινήσεις για να συγκεντρώσει υποψήφιους και από άλλους πολιτικούς χώρους, προσπαθώντας να ανοίξει το ψηφοδέλτιο του.

Το ζήτημα είναι τι θα κάνει ο Σωτήρης Σκιαδαρέσης, καθώς έχει ανακοινώσει προτάσεις για το νησί, έχει δηλώσει ότι θα είναι υποψήφιος δήμαρχος, ωστόσο το μεγάλο ερώτημα είναι αν θα κατέβει μόνος η θα ενταχτεί στο ψηφοδέλτιο του Θοδωρή Σολδάτου, με τις πληροφορίες του να λένε ότι  μάλλον δεν θα κατέβει καθόλου υποψήφιος, ούτε με δικό του ψηφοδέλτιο, ούτε θα ενταχτεί στο ψηφοδέλτιο του Θοδωρή Σολδάτου.

Σύμφωνα με τον Σπύρο Φρεμεντίτη ο Σωτήρης Σκιαδαρέσης  θα σκεφτεί πολύ καλά  αν θα θελήσει να είναι μέσα σε ένα ψηφοδέλτιο και να μετρηθεί με ψήφους σαν υποψήφιος  δημοτικός σύμβουλος, αν και στενοί φίλοι του του το έχουν προτείνει, όμως ο ίδιος γνωρίζοντας ότι δεν θα είναι κομματικό και χωρίς την στήριξη της Νέας Δημοκρατίας θα δημιουργήσει πρόβλημα στο κόμμα.

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 19059 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.