Πληγή για την ορεινή Λευκάδα τα ανεπιτήρητα. Από τύχη γλιτώσαμε νέο ατύχημα!!


Τα ανεπιτήρητα βοοειδή που κυκλοφορούν ανεξέλεγκτα στο μισό νησί της Λευκάδας ήταν η αιτία που η Τροχαία Λευκάδας δέχτηκε κλήση σήμερα το βράδυ και κατέφτασε στα Λαζαράτα.

Μετά τις 8:30 στην είσοδο του χωριού τέσσερα ανεπιτήρητα βοοειδή με ενώτια κινούνταν μέσα στο δρόμο και δυο αυτοκίνητα με αντίθετη κατεύθυνση απέφυγαν τελευταία στιγμή να συγκρουστούν τόσο μεταξύ τους όσο και με τα ογκώδη ζώα. Σημειώνεται ότι σε παρακείμενο χωράφι βοσκούσε κοπάδι ανεπιτήρητων βοοειδών.

Η αγέλη των βοοειδών εδώ και αρκετούς μήνες εντοπίζεται σταθερά στην περιοχή αποτελώντας κίνδυνο για τους διερχόμενους οδηγούς και καταστρέφοντας την περιουσία των κατοίκων των Σφακιωτών.

Υπενθυμίζουμε πως πριν ένα μήνα περίπου σημειώθηκε σφοδρή σύγκρουση διερχόμενου δικύκλου και ανεπιτήρητου μοσχαριού με αποτέλεσμα το σοβαρό τραυματισμό του οδηγού.

Πηγή:MyLefkada

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 25550 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.