Πλατφόρμα Επιχειρηματικής Διαδικτύωσης από το Επιμελητήριο ΛευκάδαςΜια νέα υπηρεσία, μέσω της ηλεκτρονικής Πλατφόρμας Επιχειρηματικής Διαδικτύωσης που δημιουργήθηκε από όλα τα Επιμελητήρια της Χώρας, προσφέρει στα μέλη του το Επιμελητήριο Λευκάδας

Η διαδικτυακή αυτή πλατφόρμα παρέχει τη δυνατότητα στις μικρές κυρίως επιχειρήσεις, που δεν έχουν δικό τους σύστημα διαχείρισης περιεχομένου, να αναρτούν ειδήσεις και να έρχονται σε καθημερινή επικοινωνία με άλλες επιχειρήσεις.

Συγκεκριμένα, οι επιχειρήσεις-μέλη του Επιμελητηρίου Λευκάδας (που είναι ταμιακώς ενήμερες), μπορούν – αφού δημιουργήσουν έναν προσωπικό λογαριασμό – να αναρτούν ενημερώσεις – ανακοινώσεις για διάφορα θέματα, όπως:
• την οργάνωση επιχειρηματικών αποστολών,
• την οργάνωση εκδηλώσεων επιχειρηματικού ενδιαφέροντος,
• τις αναζητήσεις συνεργασιών,
• τις προσφορές – ζητήσεις αγαθών και υπηρεσιών,
• τη διατύπωση απόψεων επί θεμάτων επιχειρηματικότητας,
• το «ανέβασμα» πολυμεσικού- multimedia περιεχομένου (όπως video κ.λ.π) από συνεντεύξεις, εκδηλώσεις κα.

Το σύστημα είναι σχεδιασμένο ώστε να είναι προσβάσιμο τόσο από Η/Υ, όσο και από φορητές συσκευές (smartphones, tablets κλπ), και δεν απαιτεί την εγκατάσταση κάποιου επιπλέον λογισμικού ή πρόσθετου, παρά μόνο πρόσβαση στο διαδίκτυο.

Έτσι ο ενδιαφερόμενος επιχειρηματίας που θέλει να «ενημερώσει – επικοινωνήσει» με άλλα μέλη των Επιμελητηρίων της χώρας, θα εισάγει στην πλατφόρμα το αίτημά του και τα κριτήρια των αποδεκτών (επιχειρήσεων), όπως:
– Την γεωγραφική περιοχή,
– Το αντικείμενο δραστηριότητας (ΚΑΔ 2008),
– Το χρονικό διάστημα και
– Την νομική μορφή των επιχειρήσεων.
Η πλατφόρμα θα αναζητεί και θα ταυτοποιεί (μέσω του ΓΕΜΗ), τις επιχειρήσεις που ικανοποιούν τα κριτήρια αυτά και θα αποστέλλει σ’ αυτές σχετικό μήνυμα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Έτσι η ενημέρωση θα είναι στοχευμένη, μόνο στις επιχειρήσεις που πιθανόν θα τις ενδιέφερε αυτή η ενημέρωση – επικοινωνία.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Επιμελητήριο Λευκάδας στο τηλέφωνο 2645022384(κα Χαλικιά Μάρθα)

Η Ιστοσελίδα της Πλατφόρμας Επιχειρηματικής Διαδικτύωσης όπου βρίσκεται αναρτημένο και το σχετικό εγχειρίδιο χρήσης, βρίσκεται στην διεύθυνση: https://businessplatform.uhc.gr είτε στο σχετικό εικονίδιο «Δικτύωση Επιχειρήσεων» στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Λευκάδας.

Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος
Σκιαδαρέσης Σωτήρης

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 22034 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.