Περπατώντας στο Μονοπάτι των Πηγών και στο Φαράγγι της ΔάφνηςΤην Κυριακή 1 Ιουλίου 2018 πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη διαδρομή στο Μονοπάτι των Πηγών, μέσα από μια εκπληκτική περιήγηση στις πηγές Βρυσούλα και Καλύβα (Σύβρος), Αρχοντικό (Άγιος Ηλίας), Κερασιά (Σύβρος), Γάζαινα, Κλιματσά, Μακρυθόδωρου, Κανάλι (Βουρνικάς), Αντελικός και Φαράγγι της Δάφνης (Σύβρος).

Ήταν μια συνδιοργάνωση του Δήμου Λευκάδας και του Πολιτιστικού Συλλόγου  Σύβρου «Αντελικός», στην προσπάθεια ανάδειξης του Μονοπατιού των Πηγών και κυρίως του Φαραγγιού της Δάφνης, που ήταν επισκέψιμο για πρώτη φορά μετά τις προσεκτικές εργασίες-παρεμβάσεις από τον Δήμο που ξεκίνησαν και θα συνεχιστούν με στόχο την ήπια αξιοποίησή του.

Στην περιήγηση και με την καθοδήγηση ντόπιων οδηγών συμμετείχαν πάνω από 100 άτομα, μεταξύ των οποίων ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γρηγόρης Γκογκάκης, οι Αντιδήμαρχοι Μάρκος Νικητάκης, Θανάσης Περδικάρης, Κώστας Σέρβος και Φίλιππος Κούρτης, μέλη του Συλλόγου «Αντελικός» και του Ορειβατικού Συλλόγου Πρέβεζας, αρκετοί αλλοδαποί επισκέπτες και συμπολίτες μας από την περιοχή και τον υπόλοιπο Δήμο, μεταξύ των οποίων και παιδιά.

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 22036 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.