Παύλος Χρηστίδης στον Prisma 91,6: Επιλογή του Αλέξη Τσίπρα η ποινικοποίηση της πολιτικής ζωής του τόπου.Τις πολιτικές εξελίξεις σχολίασε στο απογευματινό μαγκαζίνο του Prisma 91, 6, ο εκπρόσωπος  τύπου του κινήματος αλλαγής Παύλος Χρηστίδης.

Συγκεκριμένα ανέφερε ότι με βάση τις αξίες τους, ζητάμε να διερευνηθούν τα πάντα, όσον αφορά τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη, κάτι που εξάλλου ζητάει και ο ίδιος.

Αυτό το διευκρινίζω ανέφερε ο κύριος Χρηστίδης, για να μην υπάρχει καμία σκιά γύρω από τη συζήτηση και είναι προφανές και το θυμούνται όσοι μας ακούν, ότι το ΠΑΣΟΚ με τους νόμους του το 2010 και 2011 για τους οικονομικούς εισαγγελείς, την καταπολέμηση του μαύρου χρήματος, οδήγησε στη δικαιοσύνη σειρά πολιτικών προσώπων ακόμα και από το χώρο του ΠΑΣΟΚ.

Ο καθένας κρίνεται από τις πράξεις του και θυμίζω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ τότε δεν είχε ψηφίσει τα νομοσχέδια της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ για να χυθεί άπλετο φως.

Η Φώφη Γεννηματά έχει ζητήσει από την πρώτη μέρα που μπήκαμε στο ευρώ, να υπάρξει εξεταστική επιτροπή, για να δούμε ποιες είναι οι αιτίες οι οποίες οδηγηθήκαμε στην κρίση, γιατί εμείς ξέρουμε, καθώς και όλη η Ευρώπη, ότι είναι η κυβέρνηση του Κώστα Καραμανλή, που οδήγησε την Χώρα στην ασύντακτη χρεοκοπία, καθώς δεν έφταιγε κανένας Γεωργίου, που έφτασε Το έλλειμμα στο 15%, αλλά αυτοί που το έστειλαν εκεί.

Ο κύριος Χρηστίδης ανέφερε, ότι η ποινικοποίηση της πολιτικής ζωής του τόπου, είναι επιλογή του κυρίου Τσίπρα, το δόγμα είναι δικό του και αυτό είναι κάτι το οποίο εφαρμόζεται Με την εξής αδικαιολόγητη μεθοδολογία.

Πρώτα διαρρέονται σε φίλα προσκείμενα εφημερίδες δήθεν επιβαρυντικά στοιχεία, στη συνέχεια δημιουργείται ένα κλίμα από διάφορους παπαγάλους και φυσικά έπεται η δικαίωση των ανθρώπων και σε αυτό μετά δεν δίνει καμία έκταση στη συνέχεια κυβέρνηση.

Μάλιστα θύμισε ότι πριν ένα χρόνο ο κύριος Κοντονής έλεγε το σκάνδαλο της novartis είναι το μεγαλύτερο σκάνδαλο όλων των εποχών, δεν έχουμε δει τίποτα να εξελίσσεται, οι δήθεν εξεταστικές για τα μνημόνια έμεναν στα συρτάρια του Προέδρου της Βουλής, αυτή η κυβέρνηση δεν θέλει να εξετάσει δύο περιόδους.

Την κυβέρνηση 2004-2009 του Κώστα Καραμανλή, αλλά και τη δική της περίοδο, καθώς από τα οκτώ μνημονιακά χρόνια, τα μισά είναι της κυβέρνησης Συριζα ΑΝΕΛ.

 

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 25701 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.