Παραιτήθηκε και ο υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Δ. Παπαδημητρίου


Την παραίτηση του από την κυβέρνηση υπέβαλε ο υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Δημήτρης Παπαδημητρίου, λίγες ώρες μετά την παραίτηση της συζύγου του, Ράνιας Αντωνοπούλου. Την παραίτηση έκανε δεκτή ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας λίγο μέτα τα μεσάνυχτα.

Η παραίτηση έγινε αποδεκτή, αργά το βράδυ της Δευτέρας, από τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα. Αμφότερες οι παραιτήσεις υπεβλήθηκαν για λόγους ευθιξίας με αφορμή το ζήτημα που προέκυψε σχετικά με το επίδομα ενοικίου που λάμβανε η, μέχρι χθες, πρώην αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Νωρίτερα, ο πρωθυπουργός κάνοντας δεκτή την παραίτηση της κ. Αντωνοπούλου, την ευχαρίστησε «για την τριετή σημαντική προσφορά της».

Μετά από αυτές τις εξελίξεις αναζωπυρώνονται άμεσα οι συζητήσεις για επικείμενο διορθωτικό ανασχηματισμό του κυβερνητικού σχήματος.

Υπενθυμίζεται ότι είχε προηγηθεί η παραίτηση του Κώστα Ζουράρι στα μέσα Ιανουαρίου. Ταυτόχρονα, πιθανή θεωρείται η αντικατάσταση του υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννη Μουζάλα, ο οποίος αντιμετώπισε προβλήματα υγείας.

Για την ώρα πάντως και μέχρι ο κ. Αλέξης Τσίπρας να οριστικοποιήσει τις αποφάσεις του, ενισχυμένη από την αιφνίδια κυβερνητική κρίση εξέρχεται η υπουργός Εργασίας, Εφη Αχτσιόγλου, στην οποία άμεσα περιήλθαν οι αρμοδιότητες της κ. Αντωνοπούλου.

Πηγή: ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 25646 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.