Παράκληση για διευκόλυνση εκπαιδευτικών και φοιτητών


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Τις επόμενες μέρες θα έρθουν στον Δήμο μας αναπληρωτές εκπαιδευτικοί για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς καθώς και νέοι αλλά και οι παλιοί φοιτητές του Τ.Ε.Ι.. Το τηλεφωνικό κέντρο του Δήμου Λευκάδας δέχεται ήδη τηλεφωνήματα από εκπαιδευτικούς και γονείς πρωτοετών φοιτητών που βρίσκονται σε αναζήτηση στέγης.
Παρακαλούμε θερμά τους συμπολίτες μας, ιδιώτες ή επαγγελματίες, που έχουν καταλύματα διαθέσιμα προς ενοικίαση να επικοινωνήσουν με το Γραφείο Δημάρχου στο τηλέφωνο 2645360527 για να τα δηλώσουν, ώστε να καταρτιστεί λίστα προς διευκόλυνση εκπαιδευτικών και φοιτητών .
Επιπλέον, κάνουμε έκκληση στους ξενοδόχους, όποιοι έχουν διαθεσιμότητα, να παραχωρήσουν κάποια δωμάτια των επιχειρήσεων τους με χαμηλότερη τιμή σε εκπαιδευτικούς και φοιτητές μέχρι αυτοί να τακτοποιηθούν οριστικά.
Ο Δήμος Λευκάδας, στηρίζοντας τους ανθρώπους που επιλέγουν να ζήσουν στα όριά του, παρακαλεί τους ιδιοκτήτες καταλυμάτων να κάνουν το ίδιο διαθέτοντας τα καταλύματά τους προς ενοικίαση.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 20584 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.