«Πάσα στα θρανία» σε Πρέβεζα και Λευκάδα (φώτο)

Στην Πρέβεζα και την Λευκάδα η «Πάσα στα θρανία» πραγματοποιήθηκε σήμερα Δευτέρα 26 Μαρτίου 2018 με την πρώτη επίσκεψη να γίνεται σε σχολείο της Λυγιάς Λευκάδας ενώ μετά τις 12:30μ.μ. πραγματοποιήθηκε και η επίσκεψη στο 1ο Δημοτικό σχολείο Πρέβεζας.

Στην επίσκεψη του 1ου δημοτικού πέρα από τον εκπρόσωπο της ΕΠΟ  κ. Μπονόρτα Ιωάννη όπου μίλησε στα παιδιά για το «ευ αγωνίζεσθαι» και τις αξίες του ποδοσφαίρου, δόθηκαν μπάλες, τετράδια τα οποία αναφέρονταν στην έννοια του ποδοσφαίρου αλλά και την ιστορία του αλλά και μπλούζες που αναγράφονταν το πρόγραμμα της ΕΠΟ «Πάσα στα θρανία». Στην επίσκεψη παρευρέθηκε και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας κ. Θωμάς Κάρτσακλας, ο διευθυντής του 1ΟΥ Δημοτικού Πρέβεζας κ. Κεραμάρης αλλά και δάσκαλοι του σχολείου.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού και της Εθνικής Ελλάδος κ. Μπονόρτας χάρισε στον διευθυντή του σχολείου κ. Κεραμάρη μια μπλούζα της Εθνικής με το νούμερο 22 και ένα βιβλίο της ΕΠΟ.

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 19059 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.