Ο Fitness coach Χρήστος Κουμαραδιός, μπορεί να σε βοηθήσει να αλλάξεις την ζωή σου δωρεάν…. Τι είπε στον Prisma 91,6…


Τον Χρήστο τον γνώρισα σε ένα από τα γυμναστήρια, που κατά καιρούς πήγαινα και είχαμε ξεκινήσει να κάνουμε λίγα μαθήματα personal…
Είχα εκτιμήσει το ενδιαφέρον και την αφοσίωση του, καθώς δεν περιοριζόταν μόνο στο γυμναστήριο, αλλά και σε προσωπική επαφή.
Χαθήκαμε και βρεθήκαμε ξανά πριν λίγες μέρες, όταν με βοήθησε να σηκωθώ από τον καναπέ, μου έφτιαξε την διατροφή μου, με έβαλε σε πρόγραμμα και το κυριότερο με στηρίζει καθημερινά μέσω facebook, ακόμα και στα δύσκολα…
Αγαπάει αυτό που κάνει και πιστεύει ότι η υγεία δεν μετριέται σε χρήμα… Οι συμβουλές του είναι δωρεάν….
Γνωρίστε τον…
Παναγιώτης Κουνιάκης…

Ονομάζομαι Κουμαραδιός Χρήστος είμαι personal trainer από την AF STUDIES ,σύμβουλος υγιεινής ζωής και επαγγελματίας ποδοσφαιριστής στην Ρόδο.
Ξεκίνησα και εγώ όπως ξεκινάνε όλοι από πολύ μικρή ηλικία σύνολο 18 χρόνια αθλητισμό και 12 επαγγελματικά στο ποδόσφαιρο.
Ως persoanl trainer το κάνω 7 χρόνια. Ξεκίνησα ως ελεύθερος επαγγελματίας, αργότερα συνεργάστηκα με την αλυσίδα yava για δυο χρόνια στο κομμάτι του personal και ως cross trainer και στον αθλητικό σύλλογο Τίγρης στο κομμάτι του functional.
Επίσης κάνω δυναμικό αερόβιο τα τελευταία 4 χρόνια. Όλο αυτό ξεκίνησε από την πρώτη μου εμπειρία ως personal, όταν είδα πως ειναι να αισθάνεται κάποιος με την αλλαγή στην ζωή του σε προσωπικούς τομείς και τι αύρα έβγαζε προς τα έξω πλέον.
Αυτό με έκανε να ¨ερωτευτώ¨ την δουλειά μου και όσο ο κόσμος με ακολουθούσε ένιωθα πιο δυνατός και η θετική ενέργεια με έκανε αυτό που είμαι σήμερα γιατί η επαφή με τον κόσμο πέρα από το κομμάτι της γυμναστικής,  σου διδάσκει πιο εσωτερικά τι ειναι στα αλήθεια αυτή η δουλειά.

Ψάχνοντας μέσα από τα χρόνια που έχω στο χώρο,  πως μπορώ να αλλάξω τον κόσμο να του δώσω χαμόγελο ,διάθεση, τρόπους για ζει πιο υγιεινά,  δημιούργησα ένα νέο πρόγραμμα.
Το ονόμασα TRAINING X ένα πρόγραμμα που ήδη λειτουργεί σε 30 ανθρώπους και το ενδιαφέρον αυτό με κάνει να ψάχνω περισσότερο.
Τι ειναι τώρα το training x;
Είναι ένα πρόγραμμα εκγύμνασης και διατροφής για κάθε τύπο ανθρώπου που θέλει στα αλήθεια να αλλάξει . Σίγουρα θα υπάρχουν τα ζόρικα ωράρια αλλά άμα δεν έχεις ένα μισάωρο για την δική σου ζωή τότε κάτι δεν κάνεις σωστά.
Όσο για την διατροφή προσαρμόζεται με βάση το δικό σου ωράριο.
Το training x λειτουργεί ως εξής: 1) μέσω skype 2) μεσώ messenger 3) μια φώτο σας για να θυμάστε το πριν 4) επαφή σχεδόν σε καθημερινή βάση για την πρόοδο 5) το πιο σημαντικό από όλα τα προγράμματα ειναι δωρεάν και της διατροφής.
Στόχος και όραμα μου ειναι να δώσω έμπνευση και εμπιστοσύνη, δεν χρειάζεται να είμαι εκεί παρόν , θα είμαι στο μυαλό σου και στο ίντερνετ, θα είμαι εκεί όταν νιώσεις αδύναμος και θα σου δώσω την δύναμη να φτάσεις τον στόχο σου.
Με εμπιστοσύνη και υπομονή γίνονται όλα, αν πιστεύεις στο όνειρο σου, αν το θες πραγματικά και δεν ξέρεις πως, ή πιστεύεις ότι είσαι μόνος σου σε αυτό, δώσε μια ευκαιρία στον εαυτό σου και έλα ζήσε την εμπειρία.
BE PART BE DIFFERENT

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 25647 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.