Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος στον Prisma 91,6!


Την Δευτέρα 07/01 στο Prisma Radio 91.6 και ”στο ίδιο έργο θεατές” καλεσμένος του Χρήστου Τσούτση ήταν ο Χριστόφορος Ζαραλίκος.

Ο Χριστόφορος Ζαραλικός είναι από τους πιο πετυχημένους και ανατρεπτικούς παρουσιαστές stand up comedy στη χώρα. Έχει συμμετάσχει σε πάρα πολλές επιτυχημένες παραστάσεις, ενώ έχει εργαστεί εξίσου με επιτυχία στην τηλεόραση ως παρουσιαστής καθώς και ως ραδιοφωνικός παραγωγός στο παρελθόν. Λατρεύει την ΑΕΚ , την σάτιρα και έχει ένα μοναδικό τρόπο εδώ και πολλά χρόνια να περνάει εξαιρετικά μηνύματα μέσα από μπόλικη δόση χιούμορ στο κοινό που τον ακολουθεί και τον αγαπά.

Συζητήσαμε μαζί του για την επιτυχημένη παράσταση που συμμετάσχει στο θέατρο ΚΙΒΩΤΟΣ με τίτλο: Η ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΖΑΡΑ! ΘΑ ΒΡΕΞΕΙ…
Το έργο είναι σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα και έχει πάρει παράταση για ακόμα μερικές παραστάσεις. Το κείμενο είναι του Πιτσιρίκου και του Χριστόφορου Ζαραλίκου.

Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος μας μετέφερε την άποψη του για την διαφορά μιας μουσικής σκηνής από από μια θεατρική παράσταση. Επίσης συζητήσαμε για την σάτιρα, το stand up comedy στην Ελλάδα αλλά και τον ρόλο της πολιτικής.

Επιπρόσθετα ο Χριστόφορος Ζαραλίκος μας μετέφερε την άποψη του για την πολιτική συγκυρία πάντα με μεγάλη δόση χιούμορ.

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 20582 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.