Ο Σύλλογος Γονεών και Κηδεμόνων 1ου δημοτικού για την πρόσφατη ανακοίνωση


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 1ΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

 

Θέμα : Απάντηση σε δημοσίευμα

Σχετικά με την ανώνυμη «καταγγελία» που δημοσιεύτηκε σε τοπική ιστοσελίδα και που αφορά στο σχολείο μας, έχουμε να αναφέρουμε ότι:

Το περιεχόμενο του εν λόγω κειμένου δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση επίσημη θέση του Συλλόγου μας, βρίθει ανακριβειών και έχει ως σκοπό τη δημιουργία εντυπώσεων και την πρόκληση τεχνητής αναστάτωσης στο σχολικό περιβάλλον των παιδιών μας. Είναι εμφανές, δε, ότι  συντάχθηκε από μικρή ομάδα, γνωστή σε εμάς, που αποτελεί ευτυχώς ισχνή μειοψηφία ανάμεσα στους γονείς, που, σχεδόν στο σύνολό τους, είναι άνθρωποι σοβαροί με πραγματικό ενδιαφέρον για την παρεχόμενη στα παιδιά μας εκπαίδευση.

Να αναφέρουμε επίσης ότι το Δ.Σ. του συλλόγου μας παραβρέθηκε σήμερα, Παρασκευή 22-12-2017, στην όμορφη γιορτή που ετοίμασαν οι μαθητές του σχολείου μας, υπό την καθοδήγηση των δασκάλων τους, και για την οποία αξίζουν τα θερμά μας συγχαρητήρια.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας θα συνεχίσει αθόρυβα και χωρίς τυμπανοκρουσίες το πλούσιο έργο που έχει ξεκινήσει από πέρυσι, με γνώμονα πάντα το συμφέρον των παιδιών μας.

 

Το Δ.Σ.

Σημείωση συντάκτη:

Η συγκεκριμένη ανακοίνωση δεν δημοσιεύτηκε μόνο στο primaradio, lefkadatoday. Μετά από επισημάνσεις γονέων και το απαραίτητο ρεπορτάζ, αποκαταστήσαμε την αλήθεια και κατεβάσαμε την ανακοίνωση.

About Ομάδα Σύνταξης 26717 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.