Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδης στον Prisma 91,6Την Τετάρτη 14/11 στο prisma radio 91.6 και ”στο ίδιο έργο θεατές” καλεσμένος του Χρήστου Τσούτση ήταν ο Τρύφων Αλεξιάδης.

Ο Τρύφων Αλεξιάδης είναι οικονομολόγος και πρώην αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών αρμόδιος για τα έσοδα.Έχει διατελέσει συντονιστής του Τμήματος Οικονομικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ σε θέματα φορολογικής πολιτικής. Ενώ σήμερα είναι υπεύθυνος Οικονομικής πολιτικής του κόμματος του ΣΥΡΙΖΑ.

Συζητήσαμε μαζί του αναλυτικά για το ζήτημα των συντάξεων, την οικονομική πορεία της χώρας και τις στοχεύσεις του κυβερνώντος κόμματος για το επόμενο διάστημα,

ο κ. Αλεξιάδης ήταν ξεκάθαρος στο θέμα ων συντάξεων και της μη περικοπής του ενώ καυτηρίασε την στάση της αξιωματικής Αντιπολίτευσης στον εν λόγω ζήτημα , λέγοντας ότι το κόμμα της Ν.Δ ποντάρει στην καταστροφολογία.
Επίσης συζητήσαμε ζητήματα που αφορούν μικρομεσαίες επιχειρήσεις, την πιθανότητα υλοποίησης νέου νόμου για τα κόκκινα δάνεια αλλά και θέματα που αφορούν το ασφαλιστικό, καθώς και για την πολιτική επικαιρότητα.

Τέλος ο κ. Αλεξιάδης ήταν σαφής ότι δεν υπάρχει ζήτημα πρόωρων εκλογών και ότι η κυβέρνηση θα φτάσει στο τέλος της τετραετίας υλοποιώντας τις δεσμεύσεις και το πρόγραμμα της.

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 21091 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.