Ο Κ. Καραγκούνης στον Prisma 91,6: Στις δημοκρατίες η έννοια της πολιτικής ευθύνης επιφέρει συνέπειες


Την Πέμπτη 2/8 ”στο ίδιο έργο θεατές” και στο prisma radio 91.6 καλεσμένος του Χρήστου Τσούτση τηλεφωνικά ήταν ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας της Ν.Δ Κωνσταντίνος Καραγκούνης.

Ο κ. Καραγκούνης είναι νομικός, αναπληρωτής Τομεάρχης στον τομέα πολιτικής ευθύνης Δικαιοσύνης στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Εξελέγη βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας στις εκλογές του Οκτωβρίου 2009.

Στις εκλογές του Μαΐου 2012 εξελέγη για δεύτερη φορά Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας, στις εκλογές του Ιουνίου 2012 επανεξελέγη Βουλευτής όπως και το Ιανουάριο του 2015.Στις 21 Ιουνίου 2012, διορίστηκε Υφυπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, στην Κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά. Στις 26 Ιανουαρίου 2015 ορίστηκε ως εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, αντικαθιστώντας την Μαρία Σπυράκη.

Συζητήσαμε μαζί του για την πολιτική επικαιρότητα, τις φονικές φωτιές στην ανατολική Αττική.
Ο κ.Καραγκούνης άσκησε κριτική στο κομμάτι της έρευνας αλλά και της αντιμετώπισης της κρίσης στη φονική πυρκαγιά και επιπλέον τόνισε ότι κανείς α΄ρπό την κυβέρνηση δεν ανέλαβε πραγματικά την πολιτική ευθύνη.

Επιπρόσθετα τόνισε ότι η Νέα Δημοκρατία αναλογιζόμενη το μέγεθος της τραγωδίας κράτησε μια υπεύθυνη στάση από την αρχή των γεγονότων. Τέλος ο κ. Καραγκούνης ανέφερε τις πρωτοβουλίες που έχει πάρει η αξιωματική αντιπολίτευση στη χάραξη ενός συνολικού σχεδίου αντιμετώπισης παρόμοιων φαινομένων με την συνδρομή ειδικών.

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 20118 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.