Ο Ιωαννίκιος Ζαμπέλης στον Prisma 91,6 για την έναρξη παιδικών-νεανικών συντροφιών..


Tην Κυριακή, 1η Οκτωβρίου 2016 ξαναρχίζουν, με τη Χάρη του Θεού, οι παιδικές και νεανικές συντροφιές στις ενορίες της Ι. Μητροπόλεώς μας.

Η τοπική μας Εκκλησία καλεί όλα τα παιδιά Της, ειδικά όμως τους νέους ανθρώπους και τις οικογένειές τους, να επιβιβασθούν στο νοητό Πλοίο της Εκκλησίας μας και να ασφαλισθούν στο απάνεμο Λιμάνι, την αγκαλιά του Χριστού, αποφεύγοντας τις κάθε λογής τρικυμίες μιας καθημερινότητας χωρίς Θεό, που μοιάζει με πέλαγος βαθύ και αδιάβατο.

Δημιουργεί στις Ενορίες της Ιεράς Μητροπόλεώς μας εστίες διαλόγου και επικοινωνίας με τους νέους μας, απευθύνοντας ένα ζεστό και ουσιαστικό κάλεσμα σε παιδιά και νέους όλων των ηλικιών, αγόρια και κορίτσια, από την προσχολική και πρώτη σχολική ηλικία μέχρι και το Λύκειο και τους φοιτητές – αποφοίτους Λυκείου.

Περιμένει τα παιδιά και τους γονείς να δώσουν και φέτος δυναμικό «παρών» στις συνάξεις αυτές των Ενοριών μας, για να απολαύσουν τη χαρά της Κοινωνίας και της συνάντησης, με τρόπο βιωματικό και ευχάριστο, μέσα από ευκαιρίες ψυχαγωγίας, άθλησης και γνώσης, μέσα σε κλίμα αγάπης και χαράς, πολλές δραστηριότητες δημιουργικές και ευχάριστες.

Θα λειτουργήσουν, όπως κάθε χρόνο, παιδικές συντροφιές και για τους μικρούς μας φίλους, της προσχολικής ηλικίας, καθώς και των τάξεων Α΄ και Β΄ Δημοτικού (από 5 έως 7 ετών).

Για περισσότερες πληροφορίες, γονείς και παιδιά μπορούν να απευθύνονται στον εφημέριο της Ενορίας τους και στο Κέντρο Νεότητας της Ι. Μητροπόλεώς μας (τηλ.:  26450 22415, εσωτ.: 21 – 23 – e-mail: neotita_lefkas@yahoo.gr – FB: Κέντρο Νεότητας

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 25627 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.