Ο ιατρικός σύλλογος Λευκάδας για τον θάνατο του Βαγγέλη Ρουπακά

 

ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

 

Λευκάδα:18/07/2018

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Tο  Δ.Σ. του Ιατρικού Συλλόγου Λευκάδας συγκληθέν εκτάκτως με την είδηση του αιφνιδίου θανάτου του μέλους του Συλλόγου Ιατρού – Χειρουργού Ευαγγέλου Ρουπακά αποφάσισε:

1.Να εκφράσει την βαθειά οδύνη όλων των μελών του Ι.Σ.Λ. για την απώλεια του εκλεκτού συναδέλφου και τα θερμά συλλυπητήρια προς την οικογένεια του εκ μέρους όλων των συναδέλφων της Λευκάδας.

2.Στη μνήμη του αγαπημένου Βαγγέλη να κατατεθεί το ποσό των 300€ υπέρ των σκοπών του Γηροκομείου Λευκάδας και 200€ στην Παιδοχειρουργική Κλινική του Τζανείου Νοσοκομείου.

3.Αντιπροσωπεία μελών του Ι.Σ.Λ.  να παραστεί στην εξόδιο ακολουθία του εκλιπόντος.

 

Ο Πρόεδρος                                                        ΟΓραμματέας

α/α

Σταύρος Γρηγόρης                                    Ιωάννης Σαρανταένας

 

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Παναγιώτης Κουνιάκης 291 Articles
Δημοσιογράφος, μέλος της ΕΣΗΕΑ, Αρχισυντάκτης του LefkadaToday.gr, παρουσιάζει καθημερινά το απογευματινό μαγκαζίνο του Prisma 91.6

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.