Ο ευρωβουλευτής Νότης Μαριάς στον Prisma 91,6Την Τετάρτη 11/7 στο prisma radio 91.6 και ”στο ίδιο έργο θεατές” είχαμε τη χαρά να φιλοξενήσουμε τηλεφωνικά στην  τον ανεξάρτητο ευρωβουλευτή Νότη Μαριά.

Ο Νότης Μαριάς είναι ανεξάρτητος ευρωβουλευτής , καθηγητής Θεσμών Ευρωπαϊκής Ένωσης στο Πανεπιστήμιο Κρήτης, Πρόεδρος του κόμματος Ελλάδα-ο άλλος δρόμος, πρώην Βουλευτής Ηρακλείου με τους Ανεξάρτητους Έλληνες και τέως Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝΕΛ.

Συζητήσαμε με τον κ. Μαριά για την κατάσταση που επικρατεί με τους δυο Έλληνες στρατιωτικούς που παραμένουν προφυλακισμένοι, στην Τουρκία.

Ο κ. Μαριάς τόνισε τις ευθύνες της ελληνικής κυβέρνησης στο συγκεκριμένο φλέγον ζήτημα, ενώ τόνισε ότι η παρουσία της κ. Μπακογιάννης στην ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης Ερντογάν , ήταν ένα πολιτικό ατόπημα και ένα προσωπικό λάθος της ίδιας, που έστειλε και λάθος μηνύματα για τη χώρα.

ο κ. Μαριάς τόνισε ότι η ελληνική κυβέρνηση έπρεπε να θέσει στην σημερινή σύνοδο του ΝΑΤΟ το ζήτημα ότι μια άλλη χώρα μέλος της συμμαχίας εν προκειμένω η Τουρκία κρατά παρανόμως δυο Έλληνες αξιωματικούς πράγμα που δεν συνέβει.
Επιπρόσθετα μιλήσαμε με τον κ. Μαριά για την οικονομία, το τέλος του τρέχοντος οικονομικού προγράμματος και την πορεία της χώρας από το φθινόπωρο και μετά.

 

About Ομάδα Σύνταξης 27541 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.