Ο ειδικός γραμματέας του Σώματος επιθεώρησης Εργασίας Παναγιώτης Κορφιάτης στον Prisma 91,6Την Τρίτη 2/10 στο prisma radio 91.6 και ”στο ίδιο έργο θεατές” καλεσμένος του Χρήστου Τσούτση τηλεφωνικά στην εκπομπή ήταν ο Παναγιώτης Κορφιάτης.

Ο Παναγιώτης Κορφιάτης είναι Γραμματέας του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας ( ΣΕΠΕ). Είναι απόφοιτος του τμήματος Μαθηματικών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει εργαστεί στην ιδιωτική εκπαίδευση και στο αθλητικό μάρκετινγκ. Από τον Νοέμβριο του 2016 έως τον Μάρτιο του 2018, ήταν ειδικός σύμβουλος του ειδικού γραμματέα του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας. Είναι μέλος του τμήματος του Ανώτατου Συμβουλίου Εργασίας για την αντιμετώπιση της αδήλωτης εργασίας.

Συζητήσαμε μαζί του για το κρίσιμο ζήτημα της αδήλωτης και ”μαύρης εργασίας” καθώς και για τα νόμιμα εργαλεία διεκδίκησης οφειλών από πλευράς των εργαζόμενων έναντι σε εργοδοτικές αυθαιρεσίες.
Επιπλέον αναδείξαμε και τα θέματα που αφορούν τις εργασιακές σχέσεις,πιο συγκεκριμένα συζητάμε για το ζήτημα που έχει ανοίξει στην επικαιρότητα για τον κατώτατο μισθό, αλλά και την αναγγελία κατάργησης από την κυβέρνηση του υποκατώτατου.

 

About Ομάδα Σύνταξης 27920 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.