Ο δημοσιογράφος Χρήστος Μέγας στον Prisma 91,6


Την Τρίτη 15/5 στο ίδιο έργο θεατές και στο prisma radio 91.6 είχαμε τη χαρά να φιλοξενούμε τηλεφωνικά στην εκπομπή του Χρήστου Τσούτση το δημοσιογράφο Χρήστο Μέγα.

Ο Χρήστος Μέγας είναι δημοσιογράφος, έχει καταγωγή από το νομό της Άρτας τον οποίο αγαπά ιδιαίτερα και επισκέπτεται συχνά , ενώ εργάστηκε για πολλά χρόνια σε γνωστά ΜΜΕ στην Αθήνα όπου ζει και σήμερα. Μερικά εκ των οποίων ήταν η ιστορική εφημερίδα Ελευθεροτυπία , ενώ ήταν παρουσιαστής κεντρικών πολιτικών εκπομπών στην ΕΡΤ για μεγάλα χρονικά διαστήματα. Σήμερα βρίσκουμε και διαβάζουμε κείμενα του και στον ιστότοπο megabox.gr με έμφαση σε ζητήματα που αφορούν το ασφαλιστικό και τα εργασιακά.

Ακούσαμε το σχόλιο του σχετικά με τις τελευταίες αποφάσεις της Ελληνικής δικαιοσύνης και πιο συγκεκριμένα του ΣΤΕ για τις περικοπές στις συντάξεις που απορρέουν από το ασφαλιστικό νόμο Κατρούγκαλου.

ο κ. Μέγας μας παρέθεσε αναλυτικά στοιχεία σε σχέση και με τα μελλοντικά επιτόκια δανεισμού της χώρας με το τέλος τους προγράμματος και την έξοδο στις αγορές. Αναφέρθηκε σε τομές που απαιτούνται για το νέο παραγωγικό μοντέλο που πρέπει να ακολουθήσει η χώρα ενώ τέλος σημείωσε ότι η κυβέρνηση θα ζυγίσει τα πράγματα τον Σεπτέμβριο ή θα προσπαθήσει να ολοκληρώσει την τετραετία με τις λιγότερες συνέπειές για την ίδια.

About Ομάδα Σύνταξης 27561 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.