Ο Δημοσιογράφος του ThePressProject Κωνσταντίνος Πουλής στον Prisma 91,6: «Ο ΣΥΡΙΖΑ αποδείχθηκε ένας πολύ πιο πονηρός ‘Σώρρας’»


Ο Δημοσιογράφος του ThePressProject Κωνσταντίνος Πουλής ήταν καλεσμένος στο πρωινό ενημερωτικό μαγκαζίνο του Prisma 91,6  με τους Μιχάλη Μίχο και Χάρη Τσάντη και σχολίασε την επικαιρότητα.

O Κωνσταντίνος Πουλής σημείωσε ότι η στιγμές που παράγεται πολιτική πλέον είναι πολύ λίγες. «Η υπαγωγή της Ελλάδας στον 1ο μηχανισμό στήριξης ήταν μια τέτοια στιγμή, η υποχώρηση του ΣΥΡΙΖΑ και η ματαίωση κάθε μικρής πιθανότητας αλλαγής πλεύσης σε σχέση με την ασκούμενη πολιτική ήταν μια τέτοια στιγμή. Τα υπόλοιπα είναι επικοινωνία» σημείωσε. «Εδώ και πολύ καιρό δεν είχε κανείς την παραμικρή αμφιβολία τι θα είναι η καθαρή έξοδος…» πρόσθεσε.

Ο κ Πουλής αναφέρθηκε στην επικοινωνιακή πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ και τον τρόπο που επικοινωνεί την «έξοδο». Σημείωσε με αφορμή και την σύλληψη Σώρρα ότι «εκεί που ο Σώρρας είναι εύκολος αντίπαλος, ο ΣΥΡΙΖΑ αποδείχθηκε ένας πολύ πιο πονηρός Σώρρας. Ο κόσμος ήταν τόσο πολύ διατεθειμένος να ακούσει αυτό που αποζητούσε σε πείσμα της πραγματικότητας που νεκρώνονταν τα αντανακλαστικά του της κριτικής σκέψης.  Η κομβική στιγμή είναι η υποχώρηση του ΣΥΡΙΖΑ, το 17ωρο, ο έρπης… είναι η φάση που τελειώνει κάθε αντίλογος και περνάμε στη σημερνή περίοδο της παραίτησης και κατάθλιψης. Είναι εύκολος στόχος ο Σώρρας γιατί είναι στον υπερθετικό βαθμό η ανοησία, με ενδιαφέρει να βρούμε  τα σημεία στα οποία είναι πολύ πιο πονηρή η νέκρωση των αντανακλαστικών της κριτικής  και λειτουργεί σε κεντρικό πολιτικό επίπεδο».

Σε ερώτηση σχετικά με την πιθανότητα να είναι και πάλι νικητής ο ΣΥΡΙΖΑ σε περίπτωση εκλογών ο δημοσιογράφος σχολίασε: «Έχοντας τον «απίθανο» Κυριάκο Μητσοτάκη, τον «άνθρωπο αυτογκόλ», «πρωταθλητή της γκάφας», πολύ φοβάμαι ότι τίποτα δεν μπορεί να αποκλείσει κανείς. Αν αυτή τη στιγμή ο ΣΚΑΙ ήταν πιο ειλικρινής θα έπρεπε να αναγνωρίσει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το όνειρο του κάθε μνημονιακού!»

Ο δημοσιογράφος μίλησε και για το ονοματολογικό των Σκοπίων σχολιάζοντας τα fake news κυκλοφόρησαν και τη στάση της αντιπολίτευσης ενώ σε σχέση και με την στάση του κόσμου σημείωσε ότι «υπάρχει μια απίστευτη πολιτική υποκρισία, κυρίως εκ μέρους της Νέας Δημοκρατίας. Ξέρουμε ότι είχε διαπραγματευθεί λύσεις σαν αυτή, θα τη δεχθεί και στο μέλλον. Προσπαθούμε να πούμε ότι χάνουμε τη μακεδονία μας, δεν μπορώ να την παρακολουθήσω αυτή τη συζήτηση. Δηλαδή αυτός που το πιστεύει αυτό κάνει τη γεωπολιτική ανάλυση ότι η ΠΓΔΜ είναι μια μικρή χώρα, αλλά θα αποτελέσει πιόνι  για άλλες δυνάμεις, υπονοώντας την Τουρκία, και λες ‘αν γράψουμε ότι η γλώσσα είναι μακεδονική αυτό θα γίνει, ενώ αν γράψουμε ότι είναι σλαβομακεδονική αυτό δε θα γίνει;’»

Ακούστε ολόκληρο το απόσπασμα:

About Ομάδα Σύνταξης 27520 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.