Ο δημοσιογράφος Μανώλης Κοττάκης στον Prisma 91,6Την Τετάρτη 28/11 στις 12 ”στο ίδιο έργο θεατές” και στο prisma radio 91.6 καλεσμένος τηλεφωνικά του Χρήστου Τσούτση ήταν ο Μανώλης Κοττάκης.

Ο Μανώλης Κοττάκης είναι έμπειρος δημοσιογράφος- συγγραφέας, διευθυντής της εφημερίδας ΕΣΤΙΑ και αρθρογράφος στην εφημερίδα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Στο παρελθόν έχει εργαστεί για μεγάλο χρονικό διάστημα στην εφημερίδα ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ όπου και αρθρογραφούσε. Επιπρόσθετα για αρκετά χρόνια τον βλέπαμε να παρουσιάζει ενημερωτικές εκπομπές στην δημόσια τηλεόραση ( ΕΡΤ). Μέχρι και πριν από λίγο καιρό τον ακούγαμε μέσα από την συχνότητα του 24/7 ενώ στο παρελθόν έχει εργαστεί και στον Real FM αλλά και σε άλλα μέσα ενημέρωσης.

Συζητήσαμε μαζί του για το κοινωνικό μέρισμα, αλλά και την υλοποίηση εξαγγελιών και εφαρμογών πολιτικών και νομοθετημάτων εκ μέρους της κυβέρνησης.
Ο κ. Κοττάκης μας μετέφερε την εκτίμηση του για το αν η κυβέρνηση θα επωφεληθεί και θα κερδίσει πολιτικά από αυτή την κατάσταση.

Επίσης συζητήσαμε για την πολιτική της Ν.Δ , τις δημοσκοπήσεις του τελευταίου διαστήματος καθώς και για το ευρύτερο πολιτικό σκηνικό όπως διαμορφώνεται και από την επικαιρότητα.

About Ομάδα Σύνταξης 28524 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.