Ο δημοσιογράφος Δημήτρης Μανιάτης στον Prisma 91,6


Την Δευτέρα 15/10 στο prisma radio 91.6 και ”στο ίδιο έργο θεατές” καλεσμένος του Χρήστου Τσούτση τηλεφωνικά στην εκπομπή ήταν ο Δημήτρης Μανιάτης.

Ο Δημήτρης Μανιάτης είναι δημοσιογράφος στην εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ από το 2005. Εργάστηκε και στο ραδιόφωνο 24/7 για ένα χρονικό διάστημα σαν ραδιοφωνικός παραγωγός, όπου τον γνωρίσαμε και ως ” Κομισάριο” ο οποίος μας έφερνε τα νέα του. Παρακολουθούμε το σχόλιο του διαδικτυακά κατά καιρούς στην ηλεκτρονική ενημερωτική σελίδα in.gr.

Ο Δημήτρης Μανιάτης γεννήθηκε το 1978 στα Εξάρχεια. Είναι απόφοιτος Δημοσιογραφίας-Πολιτικών Επιστημών και Ιστορίας του Παντείου Πανεπιστημίου. Εχει ασχοληθεί επίσης με το πολιτιστικό και ταξιδιωτικό ρεπορτάζ. Είναι συγγραφέας τριών βιβλίων ενώ έχει γράψει και για το θέατρο.

Συζητήσαμε μαζί του για την κυβερνητική συνοχή μετά και τις τελευταίες δηλώσεις Καμένου σήμερα στην ΕΡΤ, αλλά και για την πολιτική επικαιρότητα συνολικά.

Ακούσαμε επιπρόσθετα το σχόλιο του για το ύφος της πολιτικής αντιπαράθεσης και την για τα χαρακτηριστικά του λόγου της Ν.Δ . Κλείνοντας σταθήκαμε στο μουσικό έργο του Φοίβου Δεληβοριά σκιαγραφώντας μουσικές και ήχους της εποχής μας.

 

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 20582 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.