Ο Δημοσιογράφος Γιάννης Παντελάκης στον Prisma 91,6


Την Δευτέρα 11/3 στις 12 ”στο ίδιο έργο θεατές” και στο prisma radio 91.6 είχαμε τη χαρά να φιλοξενήσουμε τηλεφωνικά  τον γνωστό δημοσιογράφο Γιάννη Παντελάκη.

Ο Γιάννης Παντελάκης είχε δουλέψει για παρά πολλά χρόνια στην ιστορική Ελευθεροτυπία όπου και διαβάζαμε κείμενα του, ενώ αργότερα με το κλείσιμο της μαζί με άλλους συναδέλφους του εντάχθηκε στο συνεταιριστικό εγχείρημα της ΕΦΣΥΝ όπου διατέλεσε και διευθυντής σύνταξης της Εφημερίδας των Συντακτών.

Το 2014 ανέλαβε την διεύθυνση του Αθήνα 9.84 από όπου αποχώρησε μετά από σχεδόν 2 χρόνια. Κείμενα του επίσης έχουν δημοσιευτεί στο protagon.gr ενώ σήμερα τον διαβάζουμε μέσα και από την εφημερίδα ”Φιλελεύθερος”.

Συζητήσαμε μαζί του για την διαπραγμάτευση για το όνομα της γειτονικής χώρας ( ΠΓΔΜ) που διεξάγεται σε κεντρικό πολιτικό επίπεδο.

Ο κ. Παντελάκης μας μετέφερε την άποψη του επιπρόσθετα, για την κατάσταση που επικρατεί στον χώρο της κεντροαριστεράς.

Τέλος ακούσαμε το σχόλιο του για τον τερματισμό του τρέχων μνημονιακού προγράμματος και για την αφήγηση της κυβέρνησης περί καθαρής εξόδου στις αγορές μετά τον Αύγουστο.

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 25611 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.