Ο Δημήτρης Χατζησωκράτης στον Prisma 91,6


Την Πέμπτη 10/1 στο prisma radio 91.6 και ”στο ίδιο έργο θεατές” καλεσμένος τηλεφωνικά του Χρήστου Τσούτση ήταν ο Δημήτρης Χατζησωκράτης.

Ο Δημήτρης Χατζησωκράτης είναι πτυχιούχος Πολιτικός Μηχανικός.Πραγματοποίησε μεταπτυχιακές σπουδές στη Γαλλία.Πήρε μέρος ενεργά στον αντιδικτατορικό αγώνα. Ο Δημήτρης Χατζησωκράτης είναι έμπειρο στέλεχος της ανανεωτικής αριστεράς και κεντροαριστεράς.
Ο Δημήτρης Χατζησωκράτης είναι ιδρυτικό μέλος της ΔΗΜΑΡ , έχει διατελέσει μέλος της ΕΕ( εκτελεστικής επιτροπής) καθώς και παραμένει μέχρι σήμερα μέλος του ΚΙΝΑΛ ( Κινήματος Αλλαγής) της Κ.Ε (Κεντρικής επιτροπής) καθώς και της Εκτελεστικής Γραμματείας του.

Ο κύριος Χατζησωκράτης μας μετέφερε την άποψη του σχετικά με την κυβερνητική συνοχή και σχολίασε την συνέντευξη του πρωθυπουργού στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN.

Επιπρόσθετα ο κ. Χατζησωκράτης ανέφερε ότι η ΔΗΜΑΡ έχει διαφορετική άποψη σε σχέση με την συμφωνία των Πρεσπών από το ΠΑΣΟΚ εντός ΚΙΝΑΛ και αυτή της η άποψη γίνεται σεβαστή από το ΠΑΣΟΚ. Έτσι παρά τα λάθη και την τακτική μη ενημέρωσης των πολιτικών αρχηγών για την Συμφωνία- Συνθήκη από τον Αλέξη Τσίπρα, ο κ. Χατζησωκράτης τόνισε ότι το χρόνιο πρόβλημα του ονοματολογικού πρέπει να κλείσει μια επωφελής όσο το δυνατόν και για τις δυο πλευρές κατάληξη.

Τέλος άσκησε δριμεία κριτική στην κυβέρνηση για την υλοποίηση της στρατηγικής σημασίας ολοκλήρωσης της συνεργασίας με τους ΑΝΕΛ.

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 20582 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.