Ο Δήμος Μεγανησίου για τη συμφωνία με το Δήμο Λευκάδας σχετικά με την ύδρευση

Δήμος Μεγανησίου
Δελτίο τύπου

Το 1981 υπογράφηκε συμφωνητικό μεταξύ του Συνδέσμου Ύδρευσης Μεγανησίου και της Κοινότητας Βαυκερής Λευκάδας για την υδροδότηση του νησιού.

Το συμφωνητικό αυτό ήταν προσαρμοσμένο στις ανάγκες της τότε εποχής. Έκτοτε όλες σχεδόν οι δημοτικές αρχές του Μεγανησίου προσπάθησαν να κάνουν μια νέα προγραμματική σύμβαση, με πιο αξιόλογη προσπάθεια αυτή του 2012 χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Η σημερινή δημοτική αρχή ύστερα απο 37 χρόνια και αφού προηγήθηκαν διαπραγματεύσεις τριών ετών κατάφερε να έρθει σε συμφωνία με το Δήμο Λευκάδας.

Με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Μεγανησίου και με ψήφους 7 υπέρ και 6 κατα ενέκρινε στις 16/3/2018 τη σύναψη Προγραμματικής Σύμβασης του Δήμου Μεγανησίου με το Δήμο Λευκάδας.

Πρόκειται για μια Ιστορική συμφωνία που εξασφαλίζει το Μεγανήσι από νερό.

Υπέρ αυτής ψήφισαν οι: Δάγλας Λάμπρος -Νικόλαος, Δάγλας Παναγιώτης, Καββαδάς Κωνσταντίνος, Κονιδάρης Αθανάσιος, Πολίτης Νικόλαος, Κονιδάρης Ι Παναγιώτης, Αργύρης Γεώργιος.

Ο Δήμαρχος

Δάγλας Παύλος

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 19059 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.