Ο δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης στον Prisma 91,6


Την Παρασκευή 21/12 στο prisma radio 91.6 και ”στο ίδιο έργο θεατές” καλεσμένος τηλεφωνικά στην εκπομπή μας ήταν ο Κώστας Πελετίδης.

Ο Κώστας Πελετίδης είναι γιατρός, εκλεγμένος Δήμαρχος Πατρέων και μέλος του ΚΚΕ. Εκλέχτηκε με το συνδυασμό της Λαϊκής Συσπείρωσης πρώτη φορά Δήμαρχος στην πρωτεύουσα της Αχαΐας το 2014, ενώ στις ερχόμενες εκλογές του Μαΐου αυτός και ο συνδυασμός του θα αναμετρηθούν ξανά με τους υπόλοιπους διεκδικητές για τα ηνία της δημοτικής αρχής. Στο παρελθόν είχε διατελέσει ξανά αιρετός στην τοπική αυτοδιοίκηση.
4:20 Μ.Μ.

Συζητήσαμε μαζί του για τα έργα υποδομής που έχουν συντελεστεί στη Πάτρα, τις διεκδικήσεις του Δήμου και των εργαζομένων αλλά και την κατάσταση που επικρατεί συνολικά στην τοπική αυτοδιοίκηση και τον Κλεισθένη.

Ο κ. Πελετίδης μετέφερε τη πάγια θέση της Λαϊκής Συσπείρωσης αλλά και την δική του ότι είναι υπέρ της απλής και ανόθευτης αναλογικής, ασκώντας κριτική παράλληλα όμως στην σημερινή κυβέρνηση αλλά και τις προηγούμενες κυβερνήσεις για τις πολιτικές του κεντρικού κράτους απέναντι στις τοπικές κοινωνίες μέσα από μειωμένους χρηματοδοτικά προϋπολογισμούς.

Επιπρόσθετα ακούσαμε το σχόλιο του για το παραλιακό Μέτωπο της πρωτεύουσας της Δυτικής Ελλάδος, τις εκλογές που έρχονται στην τοπική αυτοδιοίκηση τον Μάιο καθώς και την κεντρική πολιτική συγκυρία.

Ο Κ. Πελετίδης μας εξήγησε πως είναι το συναίσθημα να σε αγαπάει και να σε στηρίζει με τόσο έντονο τρόπο ο λαός και οι πολίτες μιας περιοχής, τι σχέσεις δηλαδή αναπτύσσεις και με ποιον τρόπο δένεσαι με τον κόσμο.
Τέλος ανέφερε ότι η βελτίωση των αναγκών και των συνθηκών ζωής δεν είναι ζήτημα προσώπων αλλά εμπιστοσύνης στην ίδια την συλλογικότητα και στους δεσμούς που αυτή αναπτύσσει.

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 19429 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.