Ο Δήμαρχος Λευκάδας υπέγραψε τη σύμβαση για το γήπεδο Τσουκαλάδων


Υπεγράφη χτες 20/2/2018, η σύμβαση του έργου «Γήπεδο Τσουκαλάδων-συνθετικός χλοοτάπητας», ανάμεσα στον Δήμαρχο Λευκάδας, κ. Κωνσταντίνο Δρακονταειδή (παρουσία του Αντιδημάρχου κ. Κωνσταντίνου Σέρβου και του Εντεταλμένου Συμβούλου Αθλητισμού κ. Σπυρίδωνα Πολίτη) και την ανάδοχο εταιρεία.

Το έργο προϋπολογισμού 299.997,542€, αποτελεί μέρος της υλοποίησης των δεσμεύσεων της παρούσης Δημοτικής αρχής, για την βελτίωση των συνθηκών άθλησης στον τόπο μας.

Οι τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου πραγματοποίησαν τη μελέτη του έργου και ολοκλήρωσαν τις απαιτούμενες διαδικασίες, παρά τις δυσκολίες και τα απρόβλεπτα που παρουσιάστηκαν.

Το έργο θα συμβάλλει θετικά στ’ αθλητικά δρώμενα του τόπου μας και στην αποσυμφόρηση των ήδη επιβαρυμένων αθλητικών εγκαταστάσεων, μετατρέποντας ένα γήπεδο απαρχαιωμένων προδιαγραφών σε μια σύγχρονη αθλητική εγκατάσταση, αφού σ αυτό περιλαμβάνονται  μεταξύ άλλων και τα ακόλουθα:

  • Επέκταση του χώρου
  • Νέα περίφραξη και διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου
  • Δημιουργία ιατρείου
  • Τοποθέτηση συνθετικού τάπητα στον αγωνιστικό χώρο
  • Τοποθέτηση ειδικού ποτιστικού μηχανισμού
  • Επισκευή και βελτίωση των αποδυτηρίων
  • Τοποθέτηση 4 πυλώνων φωτισμού για νυχτερινές αθλητικές δραστηριότητες κλπ.

Το έργο πραγματοποιείται με χρηματοδότηση από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.

Σχετική προγραμματική σύμβαση υπεγράφη στις 24-3-2017 ανάμεσα στον υφυπουργό Αθλητισμού κ. Βασιλειάδη Γεώργιο και τον Δήμαρχο Λευκάδας κ. Κωνσταντίνο Δρακονταειδή.

Οι εργασίες θα ξεκινήσουν τον επόμενο μήνα.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 25610 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.