Ο Δήμαρχος Λευκάδας στην ανοιχτή συγκέντρωση κατοίκων Αθανίου


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΑΘΑΝΙΟΥ

 

Στην Ανοιχτή Συνέλευση των κατοίκων στο Αθάνι παρευρέθηκε χθες, 16 Αυγούστου 2018, ο Δήμαρχος Λευκάδας, κ. Κωνσταντίνος Δρακονταειδής, συνοδευόμενος από τους Αντιδημάρχους, κ.κ. Κωνσταντίνο Σέρβο, Χρήστο Κατηφόρη και το Πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Αθανίου, κ. Παναγιώτη Κορφιάτη.

Η πρόσκληση για την Ανοιχτή Συνέλευση έγινε από τον σύλλογο του χωριού «Ακρωτήρι Δουκάτο» με σκοπό την ενημέρωση για την εξέλιξη των έργων που εκτελούνται στην περιοχή από την αντιπροσωπεία της Δημοτικής Αρχής και τη συζήτηση για εξεύρεση λύσεων σε ζητήματα καθημερινότητας, υποδομών και βελτίωσης της ποιότητας ζωής των κατοίκων.

Η προσέλευση των κατοίκων ήταν μαζική και οι προτάσεις-αιτήματα που κατατέθηκαν αφορούν το σύνολο των προβλημάτων της περιοχής. Ο διάλογος διεξήχθη σε κλίμα κατανόησης και συνεργασίας και ήταν εποικοδομητικός.

 

 

ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Παναγιώτης Κουνιάκης 303 Articles
Δημοσιογράφος, μέλος της ΕΣΗΕΑ, Αρχισυντάκτης του LefkadaToday.gr, παρουσιάζει καθημερινά το απογευματινό μαγκαζίνο του Prisma 91.6

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.