Ο δήμαρχος Λευκάδας για την καταστροφή της Βασιλικής στο δημοτικό συμβούλιο.


Αναλυτική ενημέρωση πραγματοποίησε στο δημοτικό συμβούλιο της Δευτέρας 7-5-2018 ο δήμαρχος Λευκάδας Κωνσταντίνος Δρακονταειδής αναφορικά με την κατάσταση που επικρατεί στη Βασιλική.

Ο ίδιος αναφέρθηκε αναλυτικά στο χρονικό, αλλά και στις δράσεις της δημοτικής αρχής, ενώ υπογράμμισε ότι απέδωσαν τα αντιπλημμυρικά έργα που είχαν προηγηθεί στην περιοχή, παρουσιάζοντας φωτογραφίες και video.

Μάλιστα όπως είπε ο Δήμος Λευκάδας δεν έχει τη δυνατότητα ούτε τα χρήματα  να εκπονήσει το μέγεθος των αντιπλημμυρικών  έργων  που απαιτούνται, καθώς αντιπλημμυρικά έργα δεν χρειάζεται μόνο η Βασιλική αλλά και άλλα μέρη στο νησί.

“Ως Δήμος Λευκάδας θα διεκδικήσουμε αυτό που μας αντιστοιχεί από το υπουργείο”, ενώ επιβεβαίωσε επαφή που είχε με τον Υπουργό. Επίσης ανέφερε ότι θα πρέπει να συνεχίσουν να γίνονται αντιπλημμυρικά έργα της τάξεως των 200 με 300 χιλιάδων ευρώ, ενώ χαρακτήρισε την κινητοποίηση του Δήμου- Περιφέρειας- Αστυνομίας- Πυροσβεστικής  άψογη, καθώς  δεν μπορούσαν να δράσουν πιο γρήγορα, ενώ ξεκίνησε η διαδικασία απογραφής των καταστροφών.

Δείτε το δελτίο τύπου του Δήμου Λευκάδας ΕΔΩ

About Ομάδα Σύνταξης 28478 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.