Ο Γυμναστικός Σύλλογος Λευκάδας στο Lefkas Trail Run 2018


Μια υπέροχη μέρα μέρα είχαν την ευκαιρία να χαρούν οι μικροί αθλητές του Γυμναστικού Συλλόγου Λευκάδας την Κυριακή 4/11/2018 σε μια εξαιρετική διοργάνωση που φρόντισαν να μας προσφέρουν οι συντελεστές του  Συλλόγου Επαγγελματιών και Προστασίας Περιβάλλοντος Νικιάνας και του Α. Σ. Λ. Φίλανδρος.

Από τις ακαδημίες του συλλόγου συμμετείχαν περίπου 25 παιδάκια Δημοτικού στον αγώνα των  600μ (τα μεγαλύτερα αγωνίστηκαν την προηγούμενη μέρα στη συνάντηση «ΠΡΩΤΕΑΣ 2018») όπου η πρώτη και η δεύτερη θέση παίχτηκε μεταξύ του Μάριου Μεσσήνη και του Σπύρου Κονιδάρη στα τελευταία μέτρα με νικητή τον πρώτο.

Με τα χρώματα του συλλόγου έτρεξαν επίσης στα 23χλμ η Μαρία Γράψα, η οποία κατέλαβε και το υψηλότερο σκαλί του βάθρου στην κατηγορία 40-49 με χρόνο 3 :01:00 καθώς και οι Ροβέρτος Γαλάνης και Νίκος Αργύρης με χρόνους 3 :39:47 και 3 :50:15 αντίστοιχα.

Στα 13χλμ ο Δημήτρης Μάλφας με τους δυό του γιούς Χρήστο και Άγγελο μας χάρισαν μια όμορφη στιγμή τερματίζοντας και οι τρεις μαζί, πιασμένοι χέρι-χέρι σε χρόνο 2:17:28

Τέλος στα 5χλμ μας εκπροσώπησε η μικρή  Βασιλική Λογοθέτη, η οποία μετά τους αγώνες της προηγούμενης ημέρας στην Ηγουμενίτσα, έτρεξε και το πεντάρι σε χρόνο 00:33:47.

Ο Γυμναστικός Σύλλογος Λευκάδας οφείλει να ευχαριστήσει και να συγχαρεί τους διοργανωτές για αυτό τον όμορφο αγώνα που στηρίζει από την αρχή και θα συνεχίσει να στηρίζει.

 

 

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 19382 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.