Ο Γρηγόρης Γκογκάκης για Λευκάδα – σκουπίδια – ύδρευση – παραλίες


Στο πλαίσιο των επαφών του Δήμου Λευκάδας με τον Δήμο Μαραθώνα, ύστερα από τις ανάγκες που δημιουργήθηκαν μετά τις πρόσφατες πυρκαγιές στην Αττική, αναφέρθηκε, σε συνέντευξη του στην ΕΡΤ Ζακύνθου, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Λευκάδας, Γρηγόρης Γκοκάκης.

Πρόκειται για την αποστολή συγκεκριμένων ειδών ατομικής υγιεινής, τροφίμων και άλλων προϊόντων, με σημεία συγκέντρωσης το Δημαρχείο Λευκάδας, και τα πρώην Δημαρχεία Νυδρίου, Βασιλικής, Καρυάς και Σφακιωτών.

Όσον αφορά την καθαριότητα, δρομολογείται ήδη η δεματοποίηση των σκουπιδιών, προκειμένου να μην διογκωθεί το πρόβλημα, και συνέχισε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, κάνοντας αναφορά στην -κατά διαστήματα -απαραίτητη διακοπή στο σύστημα υδροδότησης, με σκοπό την αναγκαία συντήρηση του πεπαλαιωμένου δικτύου.

Με το νησί να έχει ιδιαίτερη ομορφιά, και μερικές από τις ωραιότερες παραλίες του κόσμου, δεν αντιμετωπίζουν πρόβλημα αφαίρεσης γαλάζιων σημαιών, επισήμανε, δίνοντας, τέλος, υψηλή αξιολόγηση στα μέλη του τωρινού Δημοτικού Συμβουλίου και θεωρώντας τις όποιες εντάσεις, φυσιολογικές.

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 20119 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.