Ο Γιώργος Θεοδόσης αναλύει θέματα φορολογικής επικαιρότητας στον Prisma 91,6


Ο πρόεδρος της Ένωσης Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Άρτας-Φιλιππιάδας Γιώργος Θεοδόσης ανέλυσε φορολογικά ζητήματα στο απογευματινό μαγκαζίνο του Prisma 91,6

Όπως είπε ξεκίνησε η διαδικασία αιτήσεων του προγράμματος «Εξοικονομώ 2» που σαν στόχο έχει την ενεργειακή αναβάθμιση των ακινήτων.

Μάλιστα διευκρίνισε ότι  όποιες μεταβολές έπρεπε να γίνουν στα έντυπα Ε1 και Ε9 θα έπρεπε να γίνουν μέχρι 08-03-2018 καθώς μετά δεν θα είναι δεκτό, δίνοντας λεπτομέρειες.

Ωστόσο μπορεί κάποιοι συμπολίτες να μην επιδοτούνται για την δαπάνη που θα κάνουν, ωστόσο έχουν το δικαίωμα στο δάνειο που θα συνάψουν, το επιτόκιο επιδοτείται 100%.

 

Ο Γιώργος Θεοδόσης αναφέρθηκε και στην διαδικασία της επιστροφής των παράνομων παρακρατήσεων σε μισθούς και συντάξεις λέγοντας ότι η όποια εικόνα θα ξεκαθαρίσει όταν ψηφιστεί, ωστόσο εφόσον εφαρμοστεί για έναν θα είναι για όλους όσους θίγονται.

 

Για  την υποβολή των νέων φορολογικών δηλώσεων είπε ότι  θα πρέπει και οι συμπολίτες να στείλουν τις βεβαιώσεις αποδοχών των μισθωτών και δημοσίων υπαλλήλων για να τις βρουν έτοιμες στις φορολογικές βεβαιώσεις, λέγοντας ότι και φέτος θα υπάρχουν περιπέτειες για το πότε θα ολοκληρωθούν, εκτιμώντας ότι θα υπάρξει ανάλογη καθυστέρηση  και θα υπάρξει μπλοκάρισμα.

About Ομάδα Σύνταξης 27405 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.