Ο Γιάννης Βρούτσης στον Prisma 91,6


Στην εκπομπή “Όλα στον Αέρα” που παρουσιάζει ο Χρήστος Ανεμοζάλης από το ραδιόφωνο του Prisma 91,6  κάθε Δευτέρα στις 11 π.μ. μίλησε ο Βουλευτής Κυκλάδων της ΝΔ και πρώην Υπουργός, κ.Γιάννης Βρούτσης.

Ο κ.Βρούτσης αναφέρθηκε στα πρόσφατα εθνικά ζητήματα, αλλά και στα δημοσιονομικά θέματα που ταλανίζουν την χώρα.

Ο πρώην Υπουργός εισαγωγικά αναφέρθηκε και στον τοπικό Βουλευτή της ΝΔ, Στέργιο Γιαννάκη, στον οποίο έδωσε συγχαρητήρια για την ομιλία που πραγματοποίησε στη Βουλή σχετικά με την πρόταση δυσπιστίας της ΝΔ για το Σκοπιανό.

Απίστευτες καταστάσεις αυτές που ζούμε, ντροπιαστικές και για το πολιτικό μας σύστημα, τόνισε ο Γιάννης Βρούτσης σχετικά με τον τρόπο που η κυβέρνηση χειρίστηκε το θέμα της ονομασίας “Βόρεια Μακεδονία”

Σχετικά με την δήλωση του Υπουργού Εξωτερικών, κ.Κοτζιά, έπειτα την υπογραφή στις Πρέσπες για την Βόρεια Μακεδονία, ο οποίος δήλωσε πως “συνεχίζουμε με την επόμενη διαπραγμάτευση που έχουμε με την Αλβανία”, ο κ.Βρούτσης επί της δήλωσης αυτής, ανέφερε πως “ηχεί σαν ανέκδοτο, καλύτερα – ο κ.Κοτζιάς – να πάει διακοπές και να αφήσει τις σχέσεις με την Αλβανία εκεί που είναι και να μην ασχοληθεί περαιτέρω με τα Εθνικά ζητήματα”.

Επίσης, ο πρώην Υπουργός αναφέρθηκε στην δήλωση του Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα σε συνέντευξη του σε Γερμανική εφημερίδα ότι ήταν λάθος το δημοψήφισμα (του 2015),

Τέλος, μεταξύ άλλων ο κ.Βρούτσης, σχολίασε την σημερινή δήλωση του Δημήτρη Καμμένου σε ενημερωτική εκπομπή στον ΣΚΑΙ, πρώην Βουλευτής των ΑΝΕΛ, ο οποίος είπε πως, “Η συμφωνία για το Σκοπιανό μπήκε στη ζυγαριά με το χρέος και τις συντάξεις”

Ακούστε ολόκληρη την συνέντευξη στο ηχητικό

About Ομάδα Σύνταξης 28450 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.