Ο Βασίλης Κατωπόδης για τον αγώνα Τηλυκράτη με τον Εθνικό Φιλιππιάδας το Σάββατο 24-03 στον Prisma 91,6.


Ο Εθνικός Φιλιππιάδας υποδέχεται τον Τηλυκράτη Λευκάδας το Σάββατο 24 Μαρτίου, για την 25η Αγωνιστική του Πρωταθλήματος της τρίτης εθνικής.

Όπως ανέφερε ο πρόεδρος του Τηλυκράτη Βασίλης Κατωπόδης στον Prisma 91,6, πρόκειται για έναν κρίσιμο αγώνα, καλώντας τους φιλάθλους της ομάδας να της συμπαρασταθούν, καθώς όπως είπε,  πάμε με μεγάλες ελπίδες να κερδίσουμε, οπότε μετά τη λήξη του παιχνιδιού θα έχουμε γιορτή για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Τηλυκράτη είναι μία ανάσα πριν την άνοδό της στην Β Εθνική, με τον κύριο Κατωπόδη να επισημαίνει το πόσο σημαντική είναι η στήριξη των οπαδών στον κρίσιμο αγώνα.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Τηλυκράτης πηγαίνει με τον αέρα του νικητή καθώς επικράτησε του Εθνικού Φιλιππιάδας στο κύπελλο, ωστόσο δεν παύει όπως ανέφερε,  να παίζει μέσα στην έδρα της, είναι μία δυνατή έδρα, ωστόσο εμείς πάμε ως εν δυνάμει πρωταθλητές για να κερδίσουμε τον αγώνα.

“Υπάρχει μεγάλη διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομάδων, δεν εφησυχάζουμε, θα πάμε με σοβαρότητα να κερδίσουμε και να γιορτάσουμε το πρωτάθλημα μετά το τέλος του παιχνιδιού.”

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 21361 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.