Ο Άγιος Βασίλης ταξιδεύει στην Κεντρική Αγορά Λευκάδας το Σάββατο το πρωί!


To Lefko Χωριό του Επιμελητηρίου Λευκάδας στην παραλία έχει ανοίξει τις πόρτες του με την εν πλω έλευση του Άγιου Βασίλη!

Ο αγαπημένος Άγιος των παιδιών όμως,  παραμονές  Πρωτοχρονιάς  θα αφήσει για λίγο το θρόνο του στο Lefko Χωριό και θα ταξιδέψει μαζί με τους βοηθούς του, το Σάββατο το πρωί 30/12 στις 12:00,  στον κεντρικό πεζόδρομο της Λευκάδας, και θα συνοδεύεται από τα ξωτικά, τον Ρούντολφ, και τους άλλους Χριστουγεννιάτικους συμπρωταγωνιστές. Τα δώρα έχουν ήδη φορτωθεί στο έλκηθρο.

Γεμάτος καλοσύνη, αγάπη και ένα μεγάλο χαμόγελο θα μοιράσει πολλά παιχνίδια, γλυκά και χαρά στους μικρούς μας φίλους και θα φωτογραφηθεί μαζί τους.

Το έλκηθρο θα έχει αφετηρία  τον Άγιο Μηνά, θα διασχίσει κατά μήκος την κεντρική αγορά   και θα επιστρέψει τον Άγιο Βασίλη στο σπίτι του, στο Lefko Χωριό στην παραλία Λευκάδας.

Σας περιμένουμε όλους το Σάββατο 30/12 μαζί με τα παιδιά σας, σε αυτή την εστία γιορτινής διάθεσης και διασκέδασης, να αποχαιρετήσουμε μαζί τη χρονιά που φεύγει και να υποδεχθούμε το ελπιδοφόρο 2018.

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

Σκιαδαρέσης Σωτήρης

About Ομάδα Σύνταξης 27474 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.