Ολοκληρώθηκε η επισκευή κτηρίων σε Δράγανο-Κομηλιό


                                                                                                                           Λευκάδα 13-8-2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΕΠΙΣΚΕΥΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΤΗΡΙΩΝ ΔΡΑΓΑΝΟΥ – ΚΟΜΗΛΙΟΥ

Ολοκληρώθηκε το έργο που αφορά την επισκευή των παλαιών σχολικών κτηρίων των Τοπικών Κοινοτήτων Δραγάνου και του Κομηλιού.

Συγκεκριμένα, στο παλαιό δημοτικό σχολείο του Δραγάνου, το οποίο παρουσίαζε βλάβες στη στέγη με αποτέλεσμα την εισροή υδάτων, πραγματοποιήθηκε αποξήλωση των παλιών κεραμιδιών, έγινε προσθήκη υγρομόνωσης, στεγανοποίηση και επικεράμωση της στέγης.

Στο παλαιό δημοτικό σχολείο του Κομηλιού η στέγη παρουσίαζε βλάβες από τον σεισμό με αποτέλεσμα να εισρέουν τα νερά της βροχής. Πραγματοποιήθηκε αποξήλωση των κεραμιδιών της παλιάς στέγης, απομακρύνθηκε ο σκελετός της σκεπής και έγινε η πλήρης αποκατάστασής τους. Επισκευάστηκαν επίσης βλάβες στο περιμετρικό σενάζ καθώς και οι κατά τόπους ρωγμές στους τοίχους.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

 

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 21700 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.