Οκτώ συλλήψεις στην Λευκάδα


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προληπτικοί αστυνομικοί έλεγχοι στις τουριστικές περιοχές των Ιονίων

Πραγματοποιήθηκαν (48) συλλήψεις για αδικήματα που  ενδεικτικά αφορούν την κατοχή ναρκωτικών, την κλοπή,  την χρήση πλαστών ταξιδιωτικών  εγγράφων, την  παράνομη διάθεση ειδών παραεμπορίου, την ηχορύπανση, την παράνομη διάθεση αερίου γέλιου

Βεβαιώθηκαν (167) παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και (14) υγειονομικού ενδιαφέροντος

Κατασχέθηκαν συνολικά (107) προϊόντα παραεμπορίου

Συνεχίζονται οι συστηματικοί έλεγχοι αστυνόμευσης των τουριστικών περιοχών των νησιών του Ιονίου, βάση του σχεδιασμού που έχει εκπονηθεί από την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ιονίων Νήσων.

Συγκεκριμένα, μεικτά συνεργεία αστυνομικών υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ζακύνθου, Κεφαλονιάς και Λευκάδας πραγματοποίησαν εντατικούς προληπτικούς αστυνομικούς ελέγχους σε περιοχές με αυξημένο τουριστικό ενδιαφέρον τα τελευταία 24ωρα με αποτέλεσμα να συλληφθούν συνολικά 48 άτομα για διάφορα αδικήματα.

  • Ειδικότερα στη Ζάκυνθο συνελήφθησαν (18) άτομα από τα οποία (1) για παραεμπόριο, (9) για στέρηση άδειας ικανότητας οδηγήσεως. (1) για ηχορύπανση, (1) για ναρκωτικά, (1) παράνομη διάθεση αερίου γέλιου, (1) για άγρα πελατών, (2) για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών και (2) για κλοπή.
  • Στην Κεφαλονιά συνελήφθησαν (17) άτομα, από τα οποία (1) για ναρκωτικά και παράνομη οπλοκατοχή, (7) για στέρηση πιστοποιητικού υγείας, (2) για στέρηση άδειας ικανότητας οδηγήσεως, (6) για πλαστογραφία πιστοποιητικών και (1) για ηχορύπανση.
  • Στη Λευκάδα αντίστοιχα κατά του ελέγχους συνελήφθησαν (8) άτομα, από τα οποία (1) για στέρηση πιστοποιητικού υγείας, (5) για στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης, (1) για ηχορύπανση και (1) για παραεμπόριο.

 

 

 

  • Τέλος, στην Κέρκυρα συνελήφθησαν (5) άτομα από τα οποία (1) για ναρκωτικά, (1) για πλαστογραφία πιστοποιητικών και (3) για στέρηση άδειας ικανότητας οδηγήσεως.

 

Στο πλαίσιο των ελέγχων κατασχέθηκαν συνολικά (107) προϊόντα παραεμπορίου και  βεβαιώθηκαν :

  • (167) παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας
  • (14) παραβάσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     

 

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 20119 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.