Οι φίλοι μας οι Κινέζοι…μας πρόδωσαν!!


 

Ο ακαλαίσθητος και παραπομπής στην δεκαετία του 1980 πίνακας υποδοχής τοποθετήθηκε το καλοκαίρι και δίχασε την τοπική μας κοινωνία.

Ωστόσο όπως είχε πει στον Prisma 91,6 ο αντιπρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου κύριος Αρβανίτης, χωρίς να είναι δική του πρωτοβουλία επιλέχθηκε για λόγους οικονομίας η συγκεκριμένη μίζερη λύση, καθώς το κόστος ήταν στα 3.500 ευρώ, σε αντίθεση με τις μοντέρνες πινακίδες,  που κοστίζουν 16-17.000.

Η φθηνή κινέζικη λύση λοιπόν μας πρόδωσε καθώς ήδη όπως βλέπετε τα μηνύματα εμφανίζονται μισά.

Οι φήμες ότι ο Δήμος Λευκάδας πρόκειται να διακόψει  τις διπλωματικές επαφές με την Κίνα λόγου του σκάρτου υλικού,   παράλληλα, με έντονο διάβημα στην Κινέζικη πρεσβεία δεν ευσταθούν, καθώς στον Δήμο είναι αποφασισμένοι να μην αφήσουν μια αστοχία υλικού να χαλάσει το άριστο επίπεδο σχέσεων που έχουμε φτιάξει.

Ωστόσο ο δήμος έχει απευθυνθεί στις μυστικές υπηρεσίες, καθώς ενδέχεται  το αποτέλεσμα, να είναι δολιοφθορά του Επιμελητηρίου Λευκάδας, με διαρροές να  θέλουν το επιμελητήριο να βάζει και αυτό  φωτεινές επιγραφές παντού με την φωτογραφία του προέδρου Σωτήρη Σκιαδαρέση σε εναλλαγή με το   73%, και με ηχητικό “μουαχαχαχαχαχα” για το σαρωτικό ποσοστό,  με το οποίο αναδείχτηκε νικητής στις προ λίγο ημερών εκλογές που δίχασαν τόσο το facebook!!

Και σε αυτή την περίπτωση κολλάει γάντι η ρήση “ότι πληρώσεις παίρνεις”

 

Το ρεπορτάζ είναι σε εξέλιξη!!!

 

Το κείμενο εμπεριέχει φανταστικές περιγραφές και πέρα από τον χαλασμένο πίνακα δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

About Ομάδα Σύνταξης 27527 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.