Ξενοφών Βεργίνης στον Prisma 91,6: “Οι Λευκαδίτες με οδύνη αντικρίζουν το απίστευτο, ο Στέλιος Σκλαβενίτης να βρίσκεται στην πορεία προς τον ουρανό. “


Ακούστε τις δηλώσεις που έκανε στον Prisma 91,6 και το απογευματινό μαγκαζίνο, ο στενός οικογενειακός φίλος της οικογένειας Σκλαβενίτη Ξενοφών Βεργίνης.

Όπως ανέφερε, “ο  Στέλιος Σκλαβενίτης ως προσωπικότητα ήταν πασίγνωστος  γιατί ήταν ένας απλός άνθρωπος, συνεχώς χαμογελαστός, ευγενής, φιλικός πάντα αγαπητός προς όλους και για όλους και έφυγε ξαφνικά και πολύ νωρίς, σε ηλικία απόλυτα δημιουργική.

Ο Στέλιος ήταν ένας εξαίρετος οικογενειάρχης,  με τέσσερα παιδιά,  αποτελεσματικός επιχειρηματίας και στα δύο αφήνει δυσαναπλήρωτο κενό, καθώς η γυναίκα του αναλαμβάνει να καλύψει το κενό και θα  είναι πολύ δύσκολο να ξεπεράσει την απουσία του.”

Μάλιστα  όπως ανέφερε, όταν αποφασίστηκε να συγχωνευτεί η εταιρεία Σκλαβενίτης, με τον με τον Μαρινόπουλο, δούλευε μέρα νύχτα και τελικά τα κατάφεραν, όμως αποφάσισε ο Θεός να τον πάρει κοντά του.

Μάλιστα  με σημερινή  επίσκεψή του στην εταιρεία είπε ότι  όλοι οι εργαζόμενοι είναι θλιμμένοι, καθώς  έχασαν τον φίλο, συνάδελφο, προϊστάμενο και πάνω από όλα αυτόν  που τους προστάτευε.

Επίσης ανέφερε  ότι και για τη Λευκάδα είναι μία μεγάλη απώλεια, καθώς ο Στέλιος Σκλαβενίτης αγαπούσε την πατρίδα του, την επισκεπτόταν συχνά, περνούσε πολλά καλοκαίρια στο νησί και σκόπευε να κάνει πολλά πράγματα για τη Λευκάδα.

“Οι Λευκαδίτες   με οδύνη αντικρίζουν το απίστευτο, ο Στέλιος Σκλαβενίτης να βρίσκεται στην πορεία προς τον ουρανό. Ας ευχηθούμε να δίνει ο θεός κουράγιο στην τραγική μάνα, που κήδεψε τον πατέρα τους, καθώς  και άλλα συγγενικά πρόσωπα, τώρα  να είναι υποχρεωμένη να κηδέψει το παιδί της, αλλά και τη γυναίκα του και τα τέσσερα του παιδιά.”

About Ομάδα Σύνταξης 27514 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.